logo
25 April 2015

Pearls and curls

Gepost in mijn outfits

Pearls and curls, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, gestreept t-shirt, hema, skinny jeans, zara skinny jeans, sarenza, flatjes, ballerina's, parelketting, lente outfit, rondinaud, arnhem, ronde zonnebril, zara zonnebrilPearls and curls, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, gestreept t-shirt, hema, skinny jeans, zara skinny jeans, sarenza, flatjes, ballerina's, parelketting, lente outfit, rondinaud, arnhem, ronde zonnebril, zara zonnebrilPearls and curls, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, gestreept t-shirt, hema, skinny jeans, zara skinny jeans, sarenza, flatjes, ballerina's, parelketting, lente outfit, rondinaud, arnhem, ronde zonnebril, zara zonnebrilPearls and curls, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, gestreept t-shirt, hema, skinny jeans, zara skinny jeans, sarenza, flatjes, ballerina's, parelketting, lente outfit, rondinaud, arnhem, ronde zonnebril, zara zonnebril

Een parelketting vond ik altijd heel leuk: lekker zó tuttig, dat het niet tuttig meer is. Echter, parels vind ik ook wel echt heel ‘meisjesachtig’ en zo meisjesachtig is mijn stijl niet meer. Van een parelketting word ik inmiddels dan ook niet zo enthousiast, maar toch besloot ik om deze nog een kans te geven. En weet je wat? Bas houdt van basic t-shirts en jeans, maar zei daar in dit geval niets over en in plaats daarvan: ‘Die ketting staat je goed’.

HEMA gestreept t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Rondinaud via Sarenza flatjes (kun je hier vinden)
Vero Moda parelketting (hier kun je een look alike vinden)
ZARA ronde zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties