logo
22 April 2015

Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set

Gepost in beauty

Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set, real techniques kwasten, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set review, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set nederland, real techniques nederland, real techniques verkooppunten, contourkwasten, fan brush, sculpting brush, setting brush, make-up kwasten, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Een paar weken geleden schreef ik dat ik de nieuwe Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set had besteld op eBay. Later hoorde ik dat deze kwastenset helaas niet naar Nederland zal komen en dat je ‘m dus alleen via kanalen als eBay kunt bemachtigen. Toch wil ik jullie graag laten kennismaken met deze set, want ik ben er heel enthousiast over!

De Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set bestaat uit drie kwasten: een Sculpting Brush, een Fan Brush en een Setting Brush. Om te zien hoe je de kwasten het beste kunt gebruiken, kun je deze video bekijken van de Pixiwoos.

Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set, real techniques kwasten, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set review, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set nederland, real techniques nederland, real techniques verkooppunten, contourkwasten, fan brush, sculpting brush, setting brush, make-up kwasten, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Met de Sculpting Brush kun je contouren en zo de welbekende optische schaduwen creëren. Ik vind persoonlijk deze Sculpting Brush een stuk fijner dan de Real Techniques Bold Metals Flat Contour Brush. Die laatste vind ik niet meegaand genoeg: hij is te stevig naar mijn smaak. Daarmee veeg je je zojuist aangebrachte foundation gemakkelijk weg, waardoor je vlekken krijgt. Met de Sculpting Brush uit deze set kun je “losser” werken, wat ik erg fijn vind. Wel had de kwast van mij iets smaller gemogen: de strepen die je hiermee zet worden vrij breed. Niet te breed, maar met een iets dunnere kwast ben je wat flexibeler.

De Fan Brush kun je gebruiken om bijvoorbeeld fall out van oogschaduw met een licht gebaar mee weg te vegen. Ik gebruik deze kwast graag voor het aanbrengen van mijn highlighter. Deze luchtige kwast zorgt ervoor dat highlighter er niet te dik op ligt, maar je een subtiele glow geeft. Vooral voor het highlighten van de neusbrug is de bovenkant van deze kwast ideaal! Die bovenkant kun je overigens ook gebruiken om je neus mee te contouren of je wenkbrauwbot te highlighten. Het platte deel van de kwast is dan weer handig om scherpe contourlijnen aan de zijkant van je gezicht mee te vervagen.

Met de Setting Brush kun je highlighter aanbrengen, maar ook contouren (als je liever een smaller kwastje gebruikt dan de Sculpting Brush). Het is eigenlijk gewoon een kleine poederkwast, die je goed kunt gebruiken voor elke vorm van poeder die je plaatselijk aan wilt brengen.

Wat ik zo fijn vind aan deze set is dat hij heel multifunctioneel is. Vooral bij de Fan Brush viel me dat op: een kwast als deze wordt erg ondergewaardeerd, maar je kunt er verrassend veel mee. Ik had het nooit verwacht, maar ik vind deze kwasten – en mijn andere reguliere Real Techniques kwasten- toch echt fijner dan de Bold Metals van Real Techniques. Als je van contouren en highlighten houdt, kan ik je deze set absoluut aanraden!

Ik heb de Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set hier gekocht op eBay. Afhankelijk van de eBay verkoper bij wie je koopt, kan de prijs verschillen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties