logo
5 April 2015

Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set

Gepost in beauty

Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set review, frida.chic.se, real techniques brushes, Real Techniques Collector's Edition Sculpting Set nederland, real techniques nederland, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, real techniques limited edition, real techniques sculpting set

Eind vorig alweer kwamen de Pixiwoos met de Real Techniques Bold Metals kwasten, waar ik laatst over schreef. Dit weekend ontdekte ik dat ze in maart met wéér nieuwe kwasten zijn gekomen. Dit keer zijn het weer kwasten uit hun reguliere lijn, maar het gaat wel om een ‘limited edition set’, dus helemaal regulier zijn de kwasten niet.

Toen ik het las, dacht ik: já, deze set ontbrak nog in het assortiment van Real Techniques. Een Schulpting Set! Contouren (ook wel ‘sculpting’) is zo populair momenteel, maar Real Techniques heeft nog relatief weinig contourkwasten.

Ik ben gelijk gaan googlen en zag dat de Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set – volgens mij- nog niet verkrijgbaar is in Nederland. Meestal duurt het inderdaad even voordat nieuwe Real Techniques kwasten in Nederland arriveren. Wel zijn ze al vanuit Amerika te bestellen via eBay en dat heb ik dan ook gedaan. Ik was namelijk té nieuwsgierig, omdat ik in deze video met name de Schulpting Brush er heel goed uit vond zien.

To be continued!

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties