logo
15 April 2015

simplehuman Sephora Sensor spiegel

Gepost in beauty

simplehuman Sephora Sensor spiegel, simplehuman, simplehuman mirror, simplehuman sensor mirror, make-up spiegel, bol.com

Een tijd geleden kocht ik een nieuwe make-up spiegel. Kun je het je nog herinneren? Hij is van Make-Up Studio en ik ben er nog steeds heel blij mee, al dacht ik later wel: waarom ben ik niet gegaan voor een spiegel die ook vergroot? Dat lijkt me toch wel heel praktisch. Bovendien moet ik in mijn nieuwe huisje wennen aan het feit dat het licht hier anders is en ik merk dat ik voor het opmaken licht nodig heb dat daglicht kan imiteren (als het nog half donker is bijvoorbeeld).

De afgelopen tijd heb ik natuurlijk veel op Internet gezeten om spullen voor ons appartement bij elkaar te zoeken en tijdens één van die zoekmomenten kwam ik de simplehuman Sephora Sensor spiegel tegen. Poepieduur, maar hij zit sindsdien wel in mijn hoofd. Het is een spiegel die draadloos is, licht geeft dat als daglicht is (dat aangaat door middel van een sensor), vergroot en zo nog tal van dingen heeft, die super handig zijn als opmaken je hobby is. Ik ben in ieder geval heel enthousiast geworden door de review die Tamira schreef over de spiegel. Volgens haar is de spiegel zijn prijs waard, dus de simplehuman Sephora Sensor spiegel gaat op mijn wishlist.

Wat gebruik jij aan spiegel/verlichting voor je make-up?

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties