logo
14 April 2015

Spring fling

Gepost in mijn outfits

Spring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkjeSpring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkjeSpring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkjeSpring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkjeSpring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkjeSpring fling, bomber jacket, & other stories, beige bomber, adidas neo, vanharen adidas, vanharen schoenen, adidas neo sneakers, adidas sneakers, gestuz, gestuz jurkje, little black dress, spring outfit, fashion is a party outfits, fashion blogger, cat eye zonnebril, pieces cat eye zonnebril, goedkope zonnebrillen, arnhem, sneakers onder een jurkje

Ik voelde me eigenlijk een beetje Toon Gewoon in deze outfit, maar nu ik de outfitfoto’s terug zie ben ik toch best enthousiast. Ja, de outfit is simpel, maar het model van het jurkje en de stof van het jasje maken ‘m toch niet saai, vind ik.

Een ode aan de vrouw die sneakers onder een jurkje (adidas NEO’tjes van vanHaren in dit geval) heeft uitgevonden, trouwens. Wat had ik zonder deze uitvinding gemoeten?

Ik draag:

Gestuz zwart jurkje (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories beige bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
adidas NEO via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)
Pieces cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties