logo
4 April 2015

Paasfair!

Gepost in overig

paasfair, lentefair, stad.nl, fashion is a party, fashion blogger, pasen 2015, colette sol shoes, paashaas, chocolade, win actie, gesponsorde post, lente 2015

Vandaag begint bij Stad.nl – de online stad waar ik eerder al over schreef- de paas-/lentefair. Het thema van de fair is een hot topic: duurzaamheid. Een onderwerp dat natuurlijk helemaal aansluit bij de vele duurzame boetiekjes binnen Stad.nl.

Op de markt op het online stadsplein shop je duurzame producten uit de Stad.nl boetieks. Verspreid door de stad kun je paaseieren zoeken die samen shoptegoed op kunnen opleveren. En waar en wanneer je maar wilt kun je het nieuwe en eerste online magazine van Stad.nl lezen.

Nog niet genoeg? Je maakt ook nog kans op een paar mooie handgemaakte schoenen van Colette Sol Shoes als je de volgende vraag goed beantwoordt: ‘Wat is de huidige woonplaats van de eigenaresse van Colette Sol Shoes?’ (pssst, ik zou het online magazine raadplegen…). Geef je antwoord door via het Stadhuis en wie weet ben je de gelukkige winnares!

De fair start vandaag en duurt nog t/m 17 april. Veel plezier!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties