logo
18 April 2015

Blossom season

Gepost in mijn outfits

blossom season, fashion is a party, fashion blogger, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, bootcut jeans, levi's bootcut jeans, suède pumps, h&m trend, h&m trend suède pumps, fashion blogger, fashion is a party outfits, bloesem, zerouv, zara, asos, arnhem, musis sacrum arnhemblossom season, fashion is a party, fashion blogger, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, bootcut jeans, levi's bootcut jeans, suède pumps, h&m trend, h&m trend suède pumps, fashion blogger, fashion is a party outfits, bloesem, zerouv, zara, asos, arnhem, musis sacrum arnhemblossom season, fashion is a party, fashion blogger, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, bootcut jeans, levi's bootcut jeans, suède pumps, h&m trend, h&m trend suède pumps, fashion blogger, fashion is a party outfits, bloesem, zerouv, zara, asos, arnhem, musis sacrum arnhemblossom season, fashion is a party, fashion blogger, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, bootcut jeans, levi's bootcut jeans, suède pumps, h&m trend, h&m trend suède pumps, fashion blogger, fashion is a party outfits, bloesem, zerouv, zara, asos, arnhem, musis sacrum arnhemblossom season, fashion is a party, fashion blogger, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, bootcut jeans, levi's bootcut jeans, suède pumps, h&m trend, h&m trend suède pumps, fashion blogger, fashion is a party outfits, bloesem, zerouv, zara, asos, arnhem, musis sacrum arnhem

Heerlijk dat er weer overal bloesem is! Ik vind het dé perfecte lente achtergrond. Bij al die vrouwelijke bomen (ik vind bloesem tenminste echt iets vrouwelijks hebben, maar dat kan aan mij liggen…) voelde ik me bijna verplicht om vrouwelijke schoenen aan te trekken. Dus: hallo suède pumps!

En ja, ik weet dat ik dit altijd schrijf als ik hakken draag, maar hakken dragen… dat zou ik dus weer vaker moeten doen.

Ik draag:

ASOS grijs oversized t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
ZARA khaki quilted bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
Levi’s bootcut jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M suède pumps (hier kun je een look alike vinden)
zeroUV zonnebril


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties