logo
13 April 2015

Suède trenchcoat part 2

Gepost in fashion

suède trenchcoat, suède trenchcoat trend, adenorah, anouska, fashion bloggers, spring 2015 trends, fashion trends 2015, personal style blogger, suède coat, suede trend, h&m trend suede coat, h&m suede coat

Een paar weken geleden schreef ik al over de suède trenchcoat: “Je kunt geen personal style blog aanklikken of hij komt voorbij”. Sindsdien houd ik – vaak onbewust- toch een beetje in de gaten of ik niet meer budget versies van de suède trench tegenkom. Want als daar een hele mooie/betaalbare tussen zit, dan zou ik die best graag willen hebben.

MANGO had er al één, ZARA gaat vast nog wel volgen, maar ook H&M is weer lekker vooruitstrevend met hun Trend lijn (ik weet het overigens niet, maar ik durf desalniettemin mijn hand ervoor in het vuur te steken dat het om een Trend jas gaat). Zowel adenorah als Anouska heb ik namelijk in een prachtige suède trenchcoat van H&M gespot.

Echter, in de winkel of de H&M webshop heb ik de jas nog niet aan kunnen treffen en ik heb dan ook geen idee van de prijs. Bovendien ben ik, doordat deze hype zo plots is, toch ook wel een beetje bang dat suède jassen alweer snel passè zullen zijn. En dat vind ik bij zo’n duur item toch wel zonde.

Hoe dan ook: vinden jullie ook niet dat de trenchcoat stunning staat bij deze dames?

Bronnen foto’s:

Anouska adenorah

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties