logo
21 April 2015

Full-blown

Gepost in mijn outfits

back to the forties, forties jurkje, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, bloemenjurkje, a-lijn jurkje, retro jurkje, adidas stan smith, gesponsorde post, very cherry, vintage jurkje, vintage webshop, lente outfitback to the forties, forties jurkje, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, bloemenjurkje, a-lijn jurkje, retro jurkje, adidas stan smith, gesponsorde post, very cherry, vintage jurkje, vintage webshop, lente outfitback to the forties, forties jurkje, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, bloemenjurkje, a-lijn jurkje, retro jurkje, adidas stan smith, gesponsorde post, very cherry, vintage jurkje, vintage webshop, lente outfitback to the forties, forties jurkje, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, bloemenjurkje, a-lijn jurkje, retro jurkje, adidas stan smith, gesponsorde post, very cherry, vintage jurkje, vintage webshop, lente outfitback to the forties, forties jurkje, fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, bloemenjurkje, a-lijn jurkje, retro jurkje, adidas stan smith, gesponsorde post, very cherry, vintage jurkje, vintage webshop, lente outfit

Ik kreeg zoveel geweldige reacties op mijn paarse Very Cherry jurkje, dat vroeg om een vervolg! Daarom laat ik jullie vandaag weer een vintage inspired jurkje zien en ook deze is echt een topper, als je het mij vraagt.

Een forties jurkje als deze vind ik erg leuk, maar ik ben ook bang om me er tuttig in te voelen. Ik heb ‘m daarom gecombineerd met mijn Stan Smith’s en ik vind de twee een topcombinatie. Het jurkje is super vrouwelijk, de sneakers houden het casual.

Beide Very Cherry jurkjes zijn van goede, degelijke kwaliteit. Omdat ik ze allebei ook nog eens tijdloos vind, vind ik ze echt hun geld waard. Van dit jurkje ga ik zeker nog héél veel plezier hebben deze zomer.

Houd je van een retro stijl, en dan met name van jurkjes, kijk dan zeker even op Very Cherry (en vergeet de sale niet!).

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties