logo
29 May 2015

Birkenstock Monterey

Gepost in fashion

Birkenstock Monterey, birkenstock monterey sandalen, birkenstock monterey slippers, birkenstock monterey sandals, birkenstock monderey buy, sarenza, zomerschoenen, birkenstocks, leren birkenstocks, zwarte birkenstocks, fashion blogger, fashion is a party, schoenen, damesschoenen

De Birkenstock Monterey sandalen stonden al op mijn wishlist sinds ik Sabrina met ze zag. Zij schreef er toen trouwens niet bij dat het model dat ze droeg de Monterey heet, waardoor ik me kan herinneren dat ik úren bezig ben geweest met uitpluizen wat de naam van de slipper nou precies was (er was namelijk nog een andere term, die ook voor ze gebruikt werd, volgens mij).

In ieder geval, Birkenstock leek toendertijd niet voorbereid op de plotselinge populariteit van de Monterey, want de slipper was in de zomer van 2013 (jeetje, zo lang geleden alweer!) ner-gens meer te krijgen.

Birkenstock Monterey, birkenstock monterey sandalen, birkenstock monterey slippers, birkenstock monterey sandals, birkenstock monderey buy, sarenza, zomerschoenen, birkenstocks, leren birkenstocks, zwarte birkenstocks, fashion blogger, fashion is a party, schoenen, damesschoenen

Twee jaar later zijn de Monterey’s voor Sabrina (en anderen) waarschijnlijk oud nieuws, maar ik was hoe dan ook dolblij toen ik zag dat Sarenza de Birkenstock Monterey op dit moment verkoopt. Deze all leather Birkenstock is dus al twee jaar mijn favoriete Birkenstock en nu ik ze dan eindelijk in huis heb kan ik al helemáál niet meer wachten tot de temperaturen eens de dertig aan gaan tikken.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties