logo
13 May 2015

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer

Gepost in beauty

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer, catrice nomadic traces, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, catrice nomadic traces bronzer, matte bronzer, shapen met bronzer, contour powder, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, bronzer aanbrengen, catrice cosmetics, catrice bronzer

De Catrice Nomadic Traces collectie is geïnspireerd op een reis naar de woestijn en de Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer past daar goed bij. Bij hete gebieden hoort immers een tintje!

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer, catrice nomadic traces, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, catrice nomadic traces bronzer, matte bronzer, shapen met bronzer, contour powder, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, bronzer aanbrengen, catrice cosmetics, catrice bronzer

Ik ben blij dat de bronzer mat is, want matte bronzers zijn in de minderheid bij de drogist, volgens mij. Ik vind bronzers met een shimmer erin ook prachtig, maar als je bijvoorbeeld al veel glans op je ogen draagt (zoals ik hieronder), dan vind ik een matte bronzer daar mooi bij.

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer, catrice nomadic traces, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, catrice nomadic traces bronzer, matte bronzer, shapen met bronzer, contour powder, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, bronzer aanbrengen, catrice cosmetics, catrice bronzer

In de verpakking vind ik de bronzer redelijk koel lijken, waardoor ik dacht dat je er misschien ook wel je gezicht mee zou kunnen shapen (later lees ik op de website van Catrice dat Catrice dit zelf ook suggereert). Echter, eenmaal aangebracht op de huid ziet de bronzer er toch wel echt warm van kleur uit. Ermee shapen kan wel, maar zou niet mijn eerste keuze zijn.

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer, catrice nomadic traces, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, catrice nomadic traces bronzer, matte bronzer, shapen met bronzer, contour powder, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, bronzer aanbrengen, catrice cosmetics, catrice bronzer

Ik vind de verpakking van de bronzer en het reliëf in het poeder erg mooi en ook over het effect dat de bronzer geeft ben ik te spreken. Ik vind de tint mooi en goed gepigmenteerd. Wat mij betreft is dit product zeker een aanrader!

Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer, catrice nomadic traces, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, catrice nomadic traces bronzer, matte bronzer, shapen met bronzer, contour powder, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, bronzer aanbrengen, catrice cosmetics, catrice bronzer

De Catrice Nomadic Traces ligt sinds deze maand in de Kruidvat winkels, zolang de voorraad strekt. De Catrice Nomadic Traces Brave Bronze Matt Bronzer kost €4,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties