logo
18 May 2015

Catrice Nomadic Traces Wanderluxe en Savanna’s Gold Powder Eye Shadow

Gepost in beauty

Catrice Nomadic Traces Wanderluxe en Savanna's Gold Powder Eye Shadow, catrice nomadic traces powder eye shadow, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice mono eyeshadow, oogschaduw overspray, fashion blogger, fashion is a party, natuurlijke tinten oogschaduw, catrice nomadic traces wanderluxe, catrice nomadic traces savanna's gold

Toen ik de Catrice Nomadic Traces collectie voor het eerst zag leek deze me niet zo vernieuwend, maar nu ik een aantal producten uit de collectie geprobeerd heb, ben ik toch wel heel enthousiast geworden. Vandaag deel ik mijn laatste post over de collectie met je en geef ik mijn mening over de Catrice Nomadic Traces Powder Eye Shadow. Er zitten twee kleuren in de collectie – Wanderluxe en Savanna’s Gold -, die ik beiden aan je ga laten zien.

Catrice Nomadic Traces Wanderluxe en Savanna's Gold Powder Eye Shadow, catrice nomadic traces powder eye shadow, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice mono eyeshadow, oogschaduw overspray, fashion blogger, fashion is a party, natuurlijke tinten oogschaduw, catrice nomadic traces wanderluxe, catrice nomadic traces savanna's gold

Ik dacht bij de eerste blik dat de oogschaduws duo’s waren (aangezien je twee kleuren ziet in de verpakking), maar dat bleek niet zo te zijn: de goudkleurige “vlekken” zijn te klein om beide oogschaduws los van elkaar te gebruiken (zonder dat je ze meng)t en bovendien bleken die “vlekken” slechts een overspray. Dat maakt dat de powder eye shadows er wat spectaculairder uitzien dan ze daadwerkelijk zijn.

Catrice Nomadic Traces Wanderluxe en Savanna's Gold Powder Eye Shadow, catrice nomadic traces powder eye shadow, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice mono eyeshadow, oogschaduw overspray, fashion blogger, fashion is a party, natuurlijke tinten oogschaduw, catrice nomadic traces wanderluxe, catrice nomadic traces savanna's gold

Wanderluxe is metallic bruin, Savanna’s Gold is een lichte rosé goud kleur. Het zijn mooie tinten en ze zijn goed gepigmenteerd, maar echt bijzonder of onderscheidend vind ik ze niet. Al combineren ze samen wel heel pretty, vind ik!

Catrice Nomadic Traces Wanderluxe en Savanna's Gold Powder Eye Shadow, catrice nomadic traces powder eye shadow, catrice nomadic traces review, catrice nomadic traces swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice mono eyeshadow, oogschaduw overspray, fashion blogger, fashion is a party, natuurlijke tinten oogschaduw, catrice nomadic traces wanderluxe, catrice nomadic traces savanna's gold

Op de foto’s hierboven draag ik Wanderluxe in mijn crease en Savanna’s Gold (nat aangebracht, anders valt hij erg weg op mijn huid) op het bewegend ooglid.

De Catrice Nomadic Traces Powder Eye Shadows kosten €3,59 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat. De Catrice Nomadic Traces collectie is nu verkrijgbaar, nog zolang de voorraad strekt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties