logo
11 May 2015

Catrice Nomadic Traces Trip Into The Blue Nail Lacquer

Gepost in beauty

catrice nomadic traces, catrice nomadic traces nail lacquer, blauwe nagellak, catrice nagellak, catrice nomade traces review, catrice nomadic traces swatches, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, matte nagellak, catrice matt effect nagellak

Na een periode waarin mijn nagels too bad to show waren, draag ik sinds dit weekend eindelijk weer nagellak! Ik vierde dit heuglijke feit met een nieuw lakje uit de Catrice Nomadic Traces collectie: de Catrice Nomadic Traces Trip Into The Blue Nail Lacquer. Een felblauw tot donkerblauwtje tintje met een mat effect.

Hoewel de lak niet echt glanzend is, vind ik ‘m ook niet echt mat. Ik draag hier geen topcoat, met een matte topcoat erover heen zou je het echte matte effect wel kunnen bereiken.

De lak dekt super goed! Ik draag hier maar één laagje en zoals je ziet is dat genoeg.

De Catrice Nomadic Traces collectie is de nieuwste limited edition collectie van Catrice en sinds deze maand verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. De nagellakken uit de collectie kosten €2,99 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties