logo
20 May 2015

Chunky Dutch Fishtail

Gepost in beauty

amber fillerup, barefootblonde hair, barefootblonde.com, #barefootblondehair, hair tutorial, haartutorial, vissengraatvlecht, vissengraatvlecht tutorial, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, amber fillerup hair, amber fillerup extra chunky dutch fishtail, fishtail braid, utrecht, oranje lipstick, fashion is a party haar

Dat ik fan ben van de haartutorials van Amber Fillerup is inmiddels geen geheim meer, toch? Het was alweer even geleden dat ik één van haar vlechten probeerde bij mezelf en gisteren had ik er echt weer helemaal zin in!

Ik maakte deze vlecht dus aan de hand van Amber’s Extra Chunky Dutch Fishtail tutorial. Mijn vlecht is niet zo ‘Extra Chunky’, lang en netjes (dat laatste ook een beetje met dank aan de wind) geworden als die van Amber, maar hé: verschil moet er zijn.

Nu maar hopen dat ik op een dag nog eens wakker word met Ambers engelenhaar…

Stay tuned voor de hele outfitpost!

Foto door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties