logo
7 May 2015

essence Cinderella So This Is Love blush

Gepost in beauty

essence Cinderella So This Is Love blush, essence cinderella, essence cinderella blush review, essence cinderella swatches, essence cinderella review, essence blush, koraal blush, coral blush, disney blush, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Sinds eind april ligt er weer een prachtige limited edition van essence in de schappen: de essence Cinderella collectie. Naast de highlighter vond ik de blush er gelijk prachtig uitzien. Volgens essence gaat het om een ‘highly pigmented powder blush’ en daar is niets van gelogen: gepigmenteerd is de blush zeker!

essence Cinderella So This Is Love blush, essence cinderella, essence cinderella blush review, essence cinderella swatches, essence cinderella review, essence blush, koraal blush, coral blush, disney blush, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De essence Cinderella So This Is Love blush is roze-/koraalkleurig en heeft een heel subtiele shimmer. Hij is dus goed gepigmenteerd, maar niet té: dat kan erg irritant zijn bij een blush, maar als je goed oplet dan breng je van deze blush precies genoeg kleur aan en bovendien is die kleur goed te blenden.

De verpakking is natuurlijk heel cute, maar voelt wel een beetje cheap aan. Maar goed, de blush ís natuurlijk ook cheap: je hebt hem voor €3,39.

essence Cinderella So This Is Love blush, essence cinderella, essence cinderella blush review, essence cinderella swatches, essence cinderella review, essence blush, koraal blush, coral blush, disney blush, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik vind hem heel mooi, al is het geen uniek product. Sowieso heb ik bij blush eigenlijk al wel snel: ja, mooi, maar het is niet dat er geen te vinden is die er best wel heel erg op lijkt. Is it just me? Zeker wanneer er niet zoveel glans in zit. Een glans of finish kan heel verschillend zijn vind ik, maar tinten vind ik gauw op elkaar lijken.

essence Cinderella So This Is Love blush, essence cinderella, essence cinderella blush review, essence cinderella swatches, essence cinderella review, essence blush, koraal blush, coral blush, disney blush, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Op bovenstaande foto draag ik ook highlighter, dus de glans die je ziet “hoort er niet bij”.

De essence Cinderella collectie is nu, tijdelijk, te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties