logo




12 May 2015

essence Cinderella The Glass Slipper highlighter

Gepost in beauty

essence Cinderella The Glass Slipper highlighter, essence cinderella, essence cinderella review, essence cinderella swatches, essence highlighter, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence the glass slipper highlighter, essence highlighter roosjes, essence cinderella, essence limited edition

Al eerder liet ik jullie de blush zien uit de essence Cinderella collectie. Vandaag is het de beurt aan de highlighter. Tot mijn verbazing trof ik er nog één aan in de winkel; ik had verwacht dat ze allang allemaal weg zouden zijn, maar ik had geluk. Ze gaan wel hard, dus be quick als je net zo enthousiast wordt van de roosjes als ik.

essence Cinderella The Glass Slipper highlighter, essence cinderella, essence cinderella review, essence cinderella swatches, essence highlighter, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence the glass slipper highlighter, essence highlighter roosjes, essence cinderella, essence limited edition

Een highlighter ziet er meestal aan de buitenkant al mooi uit door zijn glans, maar deze zeker, door haar bijzondere patroontje. Gelukkig is niet alleen de buitenkant mooi, maar is de kwaliteit van het poeder zelf ook echt goed. Highlighters van essence en Catrice kunnen soms wat poederig of droog zijn, is mijn ervaring, maar daar heeft deze absoluut geen last van. De textuur van The Glass Slipper is heel zacht en de glans is mega: je hebt echt niet veel nodig om de highlighter zichtbaar te laten zijn.

essence Cinderella The Glass Slipper highlighter, essence cinderella, essence cinderella review, essence cinderella swatches, essence highlighter, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence the glass slipper highlighter, essence highlighter roosjes, essence cinderella, essence limited edition

De tint van deze highlighter is heel licht en koel: heel mooi bij bleke huidjes vind ik, maar je moet wel van zo’n koele tint houden. Het is niet dat je met deze highlighter een summer glow bereikt.

essence Cinderella The Glass Slipper highlighter, essence cinderella, essence cinderella review, essence cinderella swatches, essence highlighter, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence the glass slipper highlighter, essence highlighter roosjes, essence cinderella, essence limited edition

De essence Cinderella The Glass Slipper highlighter is nu verkrijgbaar bij Kruidvat, zolang de voorraad strekt (limited edition!). Je betaalt er €3,39 voor.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties