logo
28 May 2015

HEMA long lasting nailpolish 832

Gepost in beauty

HEMA long lasting nailpolish 832, fashion is a party, fashion blogger, hema long lasting nailpolish review, hema long lasting nailpolish swatches, hema nagellak, hema webshop, pastel nagellak, lila nagellak, hema op hol, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik was heel enthousiast over dit lakje, tótdat ik begon aan deze post. Want toen moest ik uit gaan zoeken welke kleur deze nagellak eigenlijk precies is. En toen bleek dat a) dat dat niet te achterhalen is op mijn potje b) dat niet alle kleuren nagellak te koop zijn in de HEMA webshop (wat kleuren vergelijken moeilijk maakt c) dat HEMA gewoon meerdere lakjes verkoopt met een kleur die lijkt op deze d) dat HEMA de kleurnummers van de nagellakken niet weergeeft op de overzichtpagina’s, alleen op de productpagina’s, wat nogal irritant is en e) dat HEMA überhaupt kleurnummers hanteert en geen namen, terwijl nummers gewoon veel moeilijker te onthouden zijn. Voorgaande heeft weinig met het lakje zelf te maken, maar toch knapte ik erop af.

In ieder geval: ik steek mijn hand er dus niet voor in het vuur dat dit lakje inderdaad kleurnummer 832 is, maar na uitgebreid onderzoek lijkt me dat de meest aannemelijke optie.

Nu verder over dit lakje: ik houd van pastel lakjes, dus deze HEMA long lasting nailpolish 832 valt zeker bij me in de smaak. Vooral ook omdat hij goed dekt: met één laagje al vrij aardig en met twee laagjes perfect. De textuur zou íets dunner mogen, maar is prima. Longlasting vind ik de lak niet bijzonder. Maar hé: momenteel kosten HEMA nagellakjes maar €1,50 (normaal €2,50)! Ik wist niet dat ze zo goedkoop waren joh! In dat geval begrijp ik wel dat namen bedenken te veel tijd (=geld) kost ;-).

P.S. Mocht je iets hoogteverschil zien op mijn nagels: dat komt omdat ik nog een restje kunstnagel op mijn nagels heb zitten. Ze zijn zo goed als weg gevijld, maar dus nog niet helemaal.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties