logo
13 May 2015

H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn

Gepost in beauty

H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, h&m beauty, h&m beautylijn, h&m nieuwe beauty producten, h&m nagellak, h&m lipstick, h&m beauty, h&m filialen, h&m webshop, H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, fashion is a party, fashion bloggerH&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, h&m beauty, h&m beautylijn, h&m nieuwe beauty producten, h&m nagellak, h&m lipstick, h&m beauty, h&m filialen, h&m webshop, H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, fashion is a party, fashion bloggerH&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, h&m beauty, h&m beautylijn, h&m nieuwe beauty producten, h&m nagellak, h&m lipstick, h&m beauty, h&m filialen, h&m webshop, H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, fashion is a party, fashion blogger
H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, h&m beauty, h&m beautylijn, h&m nieuwe beauty producten, h&m nagellak, h&m lipstick, h&m beauty, h&m filialen, h&m webshop, H&M lanceert dit najaar haar nieuwe beautylijn, fashion is a party, fashion blogger

Gisteren werd bekend gemaakt dat H&M Beauty een complete make-over krijgt. Ik ben eerlijk gezegd nooit zo bezig met H&M’s beauty producten: zowel in de webshop als in de winkel sla ik ze over. En dat terwijl ik natuurlijk wel heel dol ben op make-up en dergelijke. Misschien dat dat overslaan voor meer mensen geldt, want blijkbaar had H&M aanleiding om haar beautylijn te veranderen.

Eerst in real life zien en ervaren, maar de eerste beelden zien er alvast heel goed uit. De producten lijken een veel luxere uitstraling te gaan krijgen en ik ben heel benieuwd of die zich ook zal gaat doorvertalen in de kwaliteit van de producten.

Mij doen de eerste beelden denken aan & Other Stories. Hoewel & Other Stories nog wat strakker is qua stijl en vormgeving, vind ik dat H&M met deze stap wel de richting van & Other Stories opgaat. En dat kan ik alleen maar toejuichen.

De nieuwe H&M beauty producten zullen vanaf het najaar verkrijgbaar zijn in H&M filialen en de webshop.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties