logo
21 May 2015

Black. White. Denim. Repeat.

Gepost in mijn outfits

Black. White. Denim. Repeat., jeans, houthakkersblouse, fashion blogger, utrecht, fashion is a party, zara, vanharen, lace up boots, checked blouse, orange lipstick, fishtail braid, fashion is a party outfits, zwart/witte blouse, zwart/wit, denim, black and whiteBlack. White. Denim. Repeat., jeans, houthakkersblouse, fashion blogger, utrecht, fashion is a party, zara, vanharen, lace up boots, checked blouse, orange lipstick, fishtail braid, fashion is a party outfits, zwart/witte blouse, zwart/wit, denim, black and whiteBlack. White. Denim. Repeat., jeans, houthakkersblouse, fashion blogger, utrecht, fashion is a party, zara, vanharen, lace up boots, checked blouse, orange lipstick, fishtail braid, fashion is a party outfits, zwart/witte blouse, zwart/wit, denim, black and whiteBlack. White. Denim. Repeat., jeans, houthakkersblouse, fashion blogger, utrecht, fashion is a party, zara, vanharen, lace up boots, checked blouse, orange lipstick, fishtail braid, fashion is a party outfits, zwart/witte blouse, zwart/wit, denim, black and whiteBlack. White. Denim. Repeat., jeans, houthakkersblouse, fashion blogger, utrecht, fashion is a party, zara, vanharen, lace up boots, checked blouse, orange lipstick, fishtail braid, fashion is a party outfits, zwart/witte blouse, zwart/wit, denim, black and white

Ik wist niet zo goed wat ik nou van deze outfit vond. Zo’n girly vlecht en oranje lipstick voelden als een wel heel groot contrast met de “houthakkersblouse”. Toch, als ik het geheel zo terug zie, vind ik dat het er wel mag wezen. Het contrast past bij me. Zoals Jo deze week nog zei: ‘Jij hebt veel tegenstrijdigheden in je’. True.

Wat vinden jullie van de outfit?

Ik draag:

Cheap Monday zwart/wit geruite blouse (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte leren veterlaarzen (hier kun je look alikes vinden)
Fashionology ring


Shop mijn look:

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties