logo
22 May 2015

IsaDora Twist-up Matt Lips Orange Pop

Gepost in beauty

IsaDora Twist-up Matt Lips Orange Pop, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, isadora nederland, chubby pen, chubby stick, isadora orange pop, fashion is a party oranje lipstick

IsaDora bracht voor deze lente/zomer hun IsaDora Twist-Up Matt Lips uit. Eerder liet ik de tinten Posh Peach en Naked al zien. Vandaag is het de beurt aan een feller zusje: Orange Pop.

IsaDora Twist-up Matt Lips Orange Pop, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, isadora nederland, chubby pen, chubby stick, isadora orange pop, fashion is a party oranje lipstick

Ik ben dol op oranje lipstick, dat heb ik vast eerder geschreven, maar felle kleurtjes zijn natuurlijk sowieso wel aan me besteed.

IsaDora Twist-up Matt Lips Orange Pop, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, isadora nederland, chubby pen, chubby stick, isadora orange pop, fashion is a party oranje lipstick

Orange Pop wint het voor mij zeker van Posh Peach en Naked. Hoewel ik Orange Pop óók niet heel mat vind, is deze lipstick het beste gepigmenteerd en blijft hij ook het langste zitten. De lippen uitdrogen doet hij niet. Ik vind ‘m mooi en ben enthousiast!

IsaDora Twist-up Matt Lips Orange Pop, isadora twist-up matt lips review, isadora twist-up matt lips swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, isadora nederland, chubby pen, chubby stick, isadora orange pop, fashion is a party oranje lipstick

IsaDora is te koop bij enkele V&D filialen (zie deze post) en de IsaDora Twist-Up Matt Lips kosten €13,95 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties