logo
23 May 2015

Ruggengraat

Gepost in mijn outfits

ruggengraat, iwsbs, iwsbs rotterdam, iwsbs concept store, concept store, arnhem, rotterdam, webshop, opkomend modetalent, modeontwerpers, top open rug, mintgroene top, mintgroene sweater, felroze lipstick, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, outfitpost, gesponsorde postruggengraat, iwsbs, iwsbs rotterdam, iwsbs concept store, concept store, arnhem, rotterdam, webshop, opkomend modetalent, modeontwerpers, top open rug, mintgroene top, mintgroene sweater, felroze lipstick, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, outfitpost, gesponsorde postruggengraat, iwsbs, iwsbs rotterdam, iwsbs concept store, concept store, arnhem, rotterdam, webshop, opkomend modetalent, modeontwerpers, top open rug, mintgroene top, mintgroene sweater, felroze lipstick, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, outfitpost, gesponsorde postruggengraat, iwsbs, iwsbs rotterdam, iwsbs concept store, concept store, arnhem, rotterdam, webshop, opkomend modetalent, modeontwerpers, top open rug, mintgroene top, mintgroene sweater, felroze lipstick, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, outfitpost, gesponsorde postruggengraat, iwsbs, iwsbs rotterdam, iwsbs concept store, concept store, arnhem, rotterdam, webshop, opkomend modetalent, modeontwerpers, top open rug, mintgroene top, mintgroene sweater, felroze lipstick, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits, outfitpost, gesponsorde post

Van sommige winkels vind ik het oprecht zo jammer dat ze niet in Arnhem gevestigd zijn! De winkel IWSBS is daar een voorbeeld van: IWSBS vráágt om een bezoekje aan Rotterdam.

IWSBS is een concept store waar opkomend modetalent hun werk kan verkopen. Dat klinkt misschien niet heel toegankelijk, maar dat is het dus wel: alle items van IWSBS zijn verrassend betaalbaar! En toch ook vernieuwend, mooi en apart. Best of both worlds dus, daarom zou ik er graag wekelijks even binnen lopen. Gelukkig is er de webshop: naast de winkel aan de Adrien Mildersstraat in Rotterdam, kun je online shoppen op iwsbs.com.

In deze outfit draag ik een top uit het private label van IWSBS, die logischerwijs ook IWSBS wordt genoemd. Alle kleding uit deze lijn wordt door de eigenaressen van IWSBS handgemaakt. Mijn top komt uit de nieuwe Ruggengraat collectie: een collectie vol met “rug decolleté’s”. Het stofje en de kleur van de top vind ik heel bijzonder en de open rug maakt ‘m natuurlijk helemaal af. Ik heb de outfit dan ook verder rustig gehouden met een zwarte broek, zwarte flatjes en – dat dan weer wel- een knaller van een lipstick.

Neem zeker even een kijkje in de webshop van IWSBS als bovenstaande tekst je enthousiast heeft gemaakt en vergeet niet de mooie Instagram feed van IWSBS te volgen.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties