logo
25 May 2015

L’Oreal False Lash Superstar mascara

Gepost in beauty

L'Oreal False Lash Superstar mascara, l'oreal false lash superstar mascara review, l'oreal mascara review, l'oreal mascara, L'Oreal False Lash Superstar, bol.com, budget mascara, high end mascara, nieuwe mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Nieuw van L’Oreal: de L’Oreal False Lash Superstar mascara. Een mascara die voor zowel super volume als voor extreme verlenging zou zorgen: “een mascara zoals je nooit eerder hebt gezien”. Daarmee schep je hoge verwachtingen, maar je bent overtuigd van je product of je bent het niet hè?

De False Lash mascara is een twee stappen mascara. Die hebben we al wel eens vaker gezien in het verleden: de ene kant is wit en dient als mascara primer die de wimpers verdikt, de andere kant is zwart en zorgt voor een inktzwart resultaat. Ik ben van mening dat dit soort producten altijd éxtra goed moeten zijn, want een twee stappen mascara zorgt wel weer voor een extra stap (en dus extra tijd, in principe) in je make-up routine.

L'Oreal False Lash Superstar mascara, l'oreal false lash superstar mascara review, l'oreal mascara review, l'oreal mascara, L'Oreal False Lash Superstar, bol.com, budget mascara, high end mascara, nieuwe mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben onder de indruk van deze mascara! Nadat ik mijn witte wimpers zag was ik wel even bang dat ze niet meer (helemaal) zwart zouden worden, maar dat werden ze gelukkig wel. Mijn wimpers hebben volume (ja, om van deze mascara te houden moet je wel van volumineuze wimpers houden) én worden inderdaad verlengd, allemaal zonder veel moeite. Daaraan merk ik over het algemeen het verschil tussen een een low budget, mid budget en high end mascara: een low budget mascara kan ook heel goed zijn, maar vaak heb ik daar laagje voor laagje voor nodig.

L'Oreal False Lash Superstar mascara, l'oreal false lash superstar mascara review, l'oreal mascara review, l'oreal mascara, L'Oreal False Lash Superstar, bol.com, budget mascara, high end mascara, nieuwe mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Hoewel ik er tegenop zag om in twee stappen mijn mascara aan te brengen, blijkt het helemaal niet extra tijdrovend te zijn: ik kwam tot de conclusie dat een laagje primer en een laagje mascara eigenlijk evenveel tijd kost als twee laagjes van een “gewone” mascara aanbrengen. Het effect van deze L’Oreal False Lash mascara vind ik echter”extremer” dan twee laagjes van de meeste mascara’s.

L'Oreal False Lash Superstar mascara, l'oreal false lash superstar mascara review, l'oreal mascara review, l'oreal mascara, L'Oreal False Lash Superstar, bol.com, budget mascara, high end mascara, nieuwe mascara, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De L’Oreal False Lash Superstar mascara kost €17,99 en is te koop bij de drogist of bijvoorbeled hier bij bol.com. Hier kun je de mascara overigens nog op een full face foto zien.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties