logo
28 May 2015

MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush

Gepost in beauty

MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush, MAC Wash & Dry, MAC Wash & Dry review, beautyblogger, fashion is a party, fashion blogger, essence #secretparty, bronzer kwast, bronzer brush, brush finishing powder, poederkwast, make-up kwast natuurhaar, make-up kwast synthetisch haar, mac split fibre brush, mac 126 brush, mac face brush, mac kwasten, mac penselen, douglas, fashion blogger, fashion is a party

De MAC Wash & Dry collectie is al sinds bijna een maand online verkrijgbaar, maar in het kader van ‘beter laat dan nooit’ laat ik jullie vandaag de MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush zien. Deze is nog gewoon te koop!

Volgens mij is dit mijn derde MAC kwast en ik zal maar gelijk zeggen dat ik ‘m helemaal geweldig vind. Er zijn andere (kwasten)merken die ik ook goed vind (zoals Real Techniques en Zoeva), maar mijn MAC kwasten steken daar tot nu toe toch echt wel bovenuit. Ze zijn ook een stuk duurder, maar daar krijg je wat voor terug, vind ik.

MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush, MAC Wash & Dry, MAC Wash & Dry review, beautyblogger, fashion is a party, fashion blogger, essence #secretparty, bronzer kwast, bronzer brush, brush finishing powder, poederkwast, make-up kwast natuurhaar, make-up kwast synthetisch haar, mac split fibre brush, mac 126 brush, mac face brush, mac kwasten, mac penselen, douglas, fashion blogger, fashion is a party

Deze kwast is ook weer niet goedkoop, maar wat de pijn wat doet verzachten, is dat het eigenlijk twee kwasten in één zijn. De kwast heeft namelijk twee kanten: de lichte kant heeft synthetische haren en de donkere kant natuurlijke haren. Met de synthetische haren kun je zowel vloeibare producten als poeders aanbrengen. Poeders zullen door deze haren wat dekkender worden aangebracht dan wanneer je de kant met natuurhaar gebruikt. De kant met natuurhaar is (dus) vooral geschikt voor poeders en voor een wat subtieler effect.

Ook een mogelijkheid van deze kwast: met één kant kun je het product aanbrengen en met de andere kant het product blenden. Beide kanten zijn erg zacht. Ik voel wel verschil tussen de twee kanten, maar ik heb geen duidelijke voorkeur voor een kant: beiden vind ik fijn.

MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush, MAC Wash & Dry, MAC Wash & Dry review, beautyblogger, fashion is a party, fashion blogger, essence #secretparty, bronzer kwast, bronzer brush, brush finishing powder, poederkwast, make-up kwast natuurhaar, make-up kwast synthetisch haar, mac split fibre brush, mac 126 brush, mac face brush, mac kwasten, mac penselen, douglas, fashion blogger, fashion is a party

De vorm van de kwast vind ik tevens een plus: hij is enigszins rond en enigszins plat, wat hem veelzijdig maakt. Het formaat is fijn: groot genoeg om er poeder mee over je hele gezicht aan te brengen, klein genoeg om dit enigszins gedetailleerd te doen. Ook voor bronzer heeft de kwast een mooi formaat. Je kunt er zelfs blush mee aanbrengen, maar dan moet je wel oppassen, want daarvoor is de kwast aan de grote kant.

Tot slot ziet de kwast er natuurlijk prachtig uit met zijn twee kanten en de gradient Wash & Dry kleuren.

Als je make-up kwasten belangrijk vind en bereid bent om wat geld voor ze neer te leggen, dan kan ik je de MAC Wash & Dry 126 Split Fibre Large Face Brush zeker aanraden. Hij kost €52,- en is bijvoorbeeld hier te koop bij Douglas.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties