logo
14 May 2015

Make-Up Studio Airy Lilac lipstick

Gepost in beauty

Make-Up Studio Airy Lilac lipstick, make-up studio, make-up studio lipstick, lila lipstick, paarse lipstick, make-up studio amsterdam, make-up studio webshop, make-up studio airy lilac, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, make-up studio reviewMake-Up Studio Airy Lilac lipstick, make-up studio, make-up studio lipstick, lila lipstick, paarse lipstick, make-up studio amsterdam, make-up studio webshop, make-up studio airy lilac, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, make-up studio review

Deze Make-Up Studio Airy Lilac lipstick is dit voorjaar uitgebracht en limited edition. Het is helemaal een kleur voor mij, aangezien ik natuurlijk dol ben op paarse en lila lipstick. Hoewel ik al een aantal lila lipsticks in mijn collectie heb, vind ik deze toch echt weer even wat anders. De meeste lila lipsticks zijn een beetje ‘warm lila’ namelijk, neigend naar roze. Deze Make-Up Studio Airy Lilac lipstick is juist vrij koel en vind ik meer richting grijs gaan.

Make-Up Studio Airy Lilac lipstick, make-up studio, make-up studio lipstick, lila lipstick, paarse lipstick, make-up studio amsterdam, make-up studio webshop, make-up studio airy lilac, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, make-up studio review

De lipstick is zacht voor de lippen en vrij romig, daardoor blijft hij niet heel lang zitten en verdwijnt hij vooral gauw aan de binnenkant van de lippen. Volgens Make-Up Studio heeft Airy Lilac een matte finish, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Echt glanzend is hij ook niet, maar onder mat versta ik toch iets anders.

Make-Up Studio Airy Lilac lipstick, make-up studio, make-up studio lipstick, lila lipstick, paarse lipstick, make-up studio amsterdam, make-up studio webshop, make-up studio airy lilac, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, grijze lipstick, make-up studio review

Ik ben echt heel blij met dit kleurtje. Je moet ervan houden, want hij is apart, maar dat doe ik zeker! Hij kost €15,90 en je vindt ‘m bij een Make-Up Studio filiaal of hier in de Make-Up Studio webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties