logo
1 May 2015

Miss Chaos

Gepost in mijn outfits

Miss Chaos, chaos and order, chaos & order, chaos & order webshop, zomerjurkje, dr. martens, gesponsorde post, trenchcoat, roze laarzen, blauw jurkje, makkelijk jurkje, dameskleding, kinderkledingMiss Chaos, chaos and order, chaos & order, chaos & order webshop, zomerjurkje, dr. martens, gesponsorde post, trenchcoat, roze laarzen, blauw jurkje, makkelijk jurkje, dameskleding, kinderkledingMiss Chaos, chaos and order, chaos & order, chaos & order webshop, zomerjurkje, dr. martens, gesponsorde post, trenchcoat, roze laarzen, blauw jurkje, makkelijk jurkje, dameskleding, kinderkledingMiss Chaos, chaos and order, chaos & order, chaos & order webshop, zomerjurkje, dr. martens, gesponsorde post, trenchcoat, roze laarzen, blauw jurkje, makkelijk jurkje, dameskleding, kinderkledingMiss Chaos, chaos and order, chaos & order, chaos & order webshop, zomerjurkje, dr. martens, gesponsorde post, trenchcoat, roze laarzen, blauw jurkje, makkelijk jurkje, dameskleding, kinderkleding

Ken je dat? Dat je kinderkleding ziet en denkt: was dat maar in een volwassen maat verkrijgbaar? Dat heb ik zó vaak gehad. Bij kinderkledingmerk Chaos & Order hebben ze hier wat op gevonden: het merk heeft nu ook een ‘volwassen’ lijn. Miss Choas genaamd.

De slogan van Miss Chaos is ‘wearable happiness’ en je begrijpt vast waarom… van de jurkjes van Miss Chaos word je vrolijk! Bij hun Helena Aqua jurkje zag ik gelijk een match met mijn roze Dr. Martens: het roze van mijn laarzen komt terug in de print van de jurk.

Dit is geen outfit zoals jullie ‘m de laatste tijd van me gewend zijn, maar dat vind ik juist wel tof: even iets anders! Ik was er niet zo makkelijk opgekomen om deze laarzen met blote benen en onder een jurkje te dragen, maar ik vind het verrassend leuk staan. Ondanks dat ze roze zijn, geven ze de outfit iets stoers, vind je niet?

Het Helena Aqua jurkje is op deze manier erg leuk voor in de stad, maar zie ik ook helemaal voor me met slippers op het strand. Het is een comfortabel, makkelijk en kwalitatief goed jurkje voor wie van kleur houdt.

Je shopt de hele lente-/zomercollectie van Miss Chaos hier.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Natide Ooink.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties