logo
22 May 2015

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara

Gepost in beauty

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara, miss sporty studio lash the miaoww look! mascara, miss sporty mascara, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, miss sporty boost je make-up!, budget mascara, mascara review, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara review

De nieuwe Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara komt uit de Miss Sporty Boost Je Make-Up! collectie waar ik eerder al over schreef. Over de bijbehorende eyeliner was ik heel erg te spreken, zou dat ook voor de mascara gelden?

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara, miss sporty studio lash the miaoww look! mascara, miss sporty mascara, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, miss sporty boost je make-up!, budget mascara, mascara review, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara review

Deze mascara heeft een siliconen borsteltje en dat vind ik een pluspunt, want daar ben ik altijd fan van! Ik vind de Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara niet de beste mascara om volume mee te creëren, maar veel lengte en goed separeren lukt wel. Bovendien is de mascara erg goed op te bouwen: één laagje geeft je een subtiel effect, meerdere laagjes een intenser resultaat.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara, miss sporty studio lash the miaoww look! mascara, miss sporty mascara, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, miss sporty boost je make-up!, budget mascara, mascara review, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara review

Ik heb geen ‘wow!’ gevoel, maar ik ben wel tevreden. Voor €3,99 doe je geen miskoop!

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara, miss sporty studio lash the miaoww look! mascara, miss sporty mascara, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, miss sporty boost je make-up!, budget mascara, mascara review, Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look! Mascara review

Miss Sporty is bijvoorbeeld te koop bij Etos en de The Miaoww Look! Mascara is hier te bestellen bij bol.com.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties