logo
15 May 2015

Nail shapes

Gepost in beauty

nail shapes, nagellak, stiletto nagels, stiletto nails, claw nails, oval nails, square nails, mirror nails, nail polish, beautyblogger, nail swatches

Nu mijn nagels weer lang en “fatsoenlijk” genoeg zijn voor nagellak, ben ik ook weer een stuk meer met nagelstyling bezig. Vooral met nagellak natuurlijk – I lóve nagellak-, maar ik ben ook gefascineerd door nail shapes.

Ik heb ze zelf vaak “vierkant rond” (een beetje tussen vierkant en rond in), maar wat ik toch nog steeds het allermooiste vind: stiletto’s. Ik heb hele lange, over de top stiletto’s (heel erg fout, maar ik was dol op ze) gehad als kunstnagels en hoop dat het me nog eens lukt om van mijn echte nagels stiletto’s te maken. Het streven is de nagelvorm van Linda Hallberg

Wat is jouw favoriete nail shape?

Bronnen foto’s:

EtsySocial Cafe MagazineSo Nailicious / tumblr

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties