logo
2 May 2015

New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100

Gepost in beauty

New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100, New York Color City Proof Spotted Lip Stains, New York Color City Proof Spotted Lip Stains review, New York Color City Proof Spotted Lip Stain swatches, lip stain, new york color, koraal lipstick, oranje lipstick, rode lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Nieuw van New York Color: lip stains. Er verschijnen zes kleuren op de markt, die allemaal lekker longlasting zouden zijn. De lip stains zijn matte en op te bouwen: hoe meer laagjes, hoe intenser de kleur. Ik probeerde kleurnummer 100: een lip stain die door de verpakking koraalkleurig lijkt, maar die eenmaal aangebracht op de lippen meer oranje/rood is.

New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100, New York Color City Proof Spotted Lip Stains, New York Color City Proof Spotted Lip Stains review, New York Color City Proof Spotted Lip Stain swatches, lip stain, new york color, koraal lipstick, oranje lipstick, rode lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Fijn aan de lip stain is dat je hem helemaal niet voelt zitten. Het voelt niet alsof je lipstick op hebt, hij droogt de lippen ook niet uit (wat bij lip stains nog wel eens het geval is). Maar dat is eigenlijk het enige wat ik positief vind aan de lip stain… het is moeilijk om de kleur egaal aan te brengen: die oranje lijn langs mijn lippen (waardoor het lijkt alsof ik net spaghetti heb gegeten) kreeg ik niet goed weg. Ook vind ik de kleur een beetje “vaal”.

New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100, New York Color City Proof Spotted Lip Stains, New York Color City Proof Spotted Lip Stains review, New York Color City Proof Spotted Lip Stain swatches, lip stain, new york color, koraal lipstick, oranje lipstick, rode lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Je kunt je lippen met de stain niet strak omlijnen. Daardoor maakt de stain dat het lijkt alsof je ooit – zoveel uur geleden- rode lipstick op had en je daarna dus spaghetti hebt gegeten.

New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100, New York Color City Proof Spotted Lip Stains, New York Color City Proof Spotted Lip Stains review, New York Color City Proof Spotted Lip Stain swatches, lip stain, new york color, koraal lipstick, oranje lipstick, rode lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Jammer, want ik was heel enthousiast om deze stain te proberen en had er meer van verwacht!

Een full face foto vind je hier.

De New York Color City Proof Spotted Lip Stain 100 is vanaf 11 mei, samen met vijf andere tinten, te koop bij Kruidvat en kost €3,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties