logo
29 May 2015

New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson

Gepost in beauty

New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson, new york color hd color quattro eye shadow, new york color a kiss on the hudson, new york color summer fashion colors, new york color kruidvat, new york color make-up, beautyblog, new york color eye shadow, New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson review, fashion is a party, fashion blogger, aubergine oogschaduw, koraal oogschaduw, roze oogschaduw

Sinds deze maand heeft New York Color nieuwe ‘Summer Fashion Colors’ in de Kruidvat schappen gezet. De producten bestaan uit de City Proof Spotted Lip Stains (waarvan ik er al één liet zien), veel nagellakken en twee nieuwe kleuren van de New York Color HD Color Quattro Eye Shadow. In deze post laat ik je één van die twee nieuwe kleuren zien: A kiss on the Hudson, met roze/koraal/aubergine tinten.

New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson, new york color hd color quattro eye shadow, new york color a kiss on the hudson, new york color summer fashion colors, new york color kruidvat, new york color make-up, beautyblog, new york color eye shadow, New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson review, fashion is a party, fashion blogger, aubergine oogschaduw, koraal oogschaduw, roze oogschaduw

Volgens New York Color zijn de Quattro Eye Shadow paletten zo ingericht (niet op volgorde): een highlighter, een crease kleur, een contour kleur, een all over lid kleur en een dubbelzijdige applicator. Maar met de functies van de kleuren kun je natuurlijk spelen. De applicator heb ik uiteraard niet gebruikt. We weten inmiddels allemaal dat deze waardeloos zijn, toch?

De oogschaduws zijn metallic en prima gepigmenteerd, ook vind ik de textuur fijn en blenden ze goed. Alleen de donkerste kleur vond ik niet zo gemakkelijk egaal te blenden.

New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson, new york color hd color quattro eye shadow, new york color a kiss on the hudson, new york color summer fashion colors, new york color kruidvat, new york color make-up, beautyblog, new york color eye shadow, New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson review, fashion is a party, fashion blogger, aubergine oogschaduw, koraal oogschaduw, roze oogschaduw

Voor mijn look heb ik de tweede en vierde kleur (van links naar rechts) in mijn crease gebruikt en de lichtste kleur nat aangebracht op mijn ooglid.

New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson, new york color hd color quattro eye shadow, new york color a kiss on the hudson, new york color summer fashion colors, new york color kruidvat, new york color make-up, beautyblog, new york color eye shadow, New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson review, fashion is a party, fashion blogger, aubergine oogschaduw, koraal oogschaduw, roze oogschaduw

Heel bijzonder vind ik dit oogschaduwpalette niet, maar laten we eerlijk zijn: het is ook niet gemakkelijk om nog heel bijzondere oogschaduw(paletten) op de markt te brengen… welke kleur of finish hebben we nou nog níet gezien? Zeker gezien het fijne prijsje van €4,29, ben ik dik tevreden over New York Color HD Color Quattro Eye Shadow A kiss on the Hudson.

New York Color is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat en de Summer Fashion Colors blijven in het vaste assortiment.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties