logo
31 May 2015

Nike Juvenate

Gepost in fashion

nike rosherun, nike thea, nike juvenate, nike juvenate streetstyle, nike juvenate sneakers, nike juvenate buy, nike juvenate ladies, nike webshop, nike juvenate blogger, fashion is a party, sneaker trend, nike sneakers, fashion blogger, finish line, zalandonike rosherun, nike thea, nike juvenate, nike juvenate streetstyle, nike juvenate sneakers, nike juvenate buy, nike juvenate ladies, nike webshop, nike juvenate blogger, fashion is a party, sneaker trend, nike sneakers, fashion blogger, finish line, zalandonike rosherun, nike thea, nike juvenate, nike juvenate streetstyle, nike juvenate sneakers, nike juvenate buy, nike juvenate ladies, nike webshop, nike juvenate blogger, fashion is a party, sneaker trend, nike sneakers, fashion blogger, finish line, zalandonike rosherun, nike thea, nike juvenate, nike juvenate streetstyle, nike juvenate sneakers, nike juvenate buy, nike juvenate ladies, nike webshop, nike juvenate blogger, fashion is a party, sneaker trend, nike sneakers, fashion blogger, finish line, zalandonike rosherun, nike thea, nike juvenate, nike juvenate streetstyle, nike juvenate sneakers, nike juvenate buy, nike juvenate ladies, nike webshop, nike juvenate blogger, fashion is a party, sneaker trend, nike sneakers, fashion blogger, finish line, zalando

Eerst was het natuurlijk de Roshe Run die een hit was, toen vielen we massaal voor de Thea en nu staat er een nieuwe Nike sneaker te trappelen om een trend te worden: de Nike Juvenate.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit model sneaker voor het eerst zag en ik moet eerlijk zeggen dat hij in eerste instantie niet veel indruk op me maakte. Ik vond ‘m niet heel vernieuwend en ‘m erg lijken op de Roshe. Maar hoe vaker ik ‘m zie, hoe leuker ik de Nike Juvenate ga vinden. Hij is simpel, maar toch wel leuk.

Wat vinden jullie?

Je shopt de verschillende kleuren hier:

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties