logo
15 May 2015

Nike x Liberty Spring/Summer 2015

Gepost in fashion

Nike x Liberty Spring/Summer 2015, nike x liberty, nike x liberty london, nike x liberty spring summer 2015, nike x liberty tennis shoe, nike x liberty sneakers, nike x liberty trainers, nike sneakers, fashion blogger, fashion is a party, nike air max, nike thea, nike sneakers print

Nike werkt opnieuw samen met het merk Liberty London: sinds vandaag zijn bovenstaande sneakers verkrijgbaar. Eerder vond ik het resultaat van Nike x Liberty niet super geweldig, maar van dit kleurrijke printje ben ik wél echt fan. Vooral deze vind ik tof.

Wat vind jij van de nieuwe Nike x Liberty print? En voor welk model zou jij kiezen?

Je shopt de sneakers hier of hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties