logo
5 May 2015

Outfit recap april

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithOutfit recap april / Fashion is a partyoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smithoutfit recap, outfit recap april, fashion is a party outfits, fashion blogger, lente outfits, faux fur jas, bomberjack, adidas supercolor, floral dr. martens, adidas neo, vanharen, sarenza, parelketting, vintage jurkje, adidas stan smith

April doet wat ie wil en zo ging het; ik droeg zowel laarzen als blote armen en benen als een dikke jas. Mijn outfits waren de afgelopen maand weer lekker verschillend; ik denk dat de laatste drie dit keer mijn favoriet zijn.

Wat zijn jouw favorieten uit deze nieuwe outfit recap?

P.S. Klik op de foto’s om de originele outfitposts te bekijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties