logo
27 May 2015

Paul’s Boutique

Gepost in mijn outfits

paul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde postpaul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde postpaul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde post
paul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde postpaul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde postpaul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde postpaul's boutique, fashion is a party, fashion blogger, alexander wang x h&m, thebagstore.nl, tassenwebshop, skinny jeans, zara jeans, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, & other stories, sweater, heels, paul's boutique bags, paul's boutique nederland, neon trend, neon green, arnhem, gesponsorde post

Ik ben niet zo heel erg bekend met tassenwebshops (in vergelijking met schoenenwebshops, althans), maar kort geleden ontdekte ik TheBagStore.nl en daar ben ik heel blij mee. In deze webshop verkopen ze mooie en kwalitatief goede tassen van merken als Tommy Hilfiger en Cowboysbag. Een merk van hen dat ik nog niet kende is Paul’s Boutique; classy tassen met vrolijke details (zoals in mijn geval het neongroene handvat). Ik zeg dat niet heel snel over een tas, maar die van Paul’s Boutique kunnen een outfit wel echt afmaken. Want geef toe: deze outfit was best een tikkeltje saai geweest zonder de tas, toch?

Het zal je niet verbazen dat ik juist de neongroene details leuk vind aan deze Paul’s Boutique. Ik was dan ook in eerste instantie verliefd op deze clutch, maar ik heb toch graag een tas waar ik ook mijn camera in kan doen. Daarom vind ik de grootte van deze handtas fijn: er kan echt wel iets in, maar het formaat is nog steeds best bescheiden. Omdat ik een Paul’s Boutique heel vrouwelijk vind, heb ik de outfit bewust een tikkeltje sporty gehouden door middel van de sweater en de laarzen.

Mijn portemonnee is aan vervanging toe en na wat gescroll door TheBagStore.nl weet ik zeker dat hij vervangen gaat worden door een exemplaar van Paul’s Boutique. Welke zal ik op mijn wishlist zetten?


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties