logo
10 May 2015

Keen on green

Gepost in mijn outfits

Keen on green, petrol jas, double breasted coat, double breasted jas, nike stefan janoski sneakers, destroyed jeans, destroyed denim, destroyed cropped jeans, scarfz.nl, sweater, & other stories, zara, monki, nike sneakers, bloesem, fashion is a party, fashion bloggerKeen on green, petrol jas, double breasted coat, double breasted jas, nike stefan janoski sneakers, destroyed jeans, destroyed denim, destroyed cropped jeans, scarfz.nl, sweater, & other stories, zara, monki, nike sneakers, bloesem, fashion is a party, fashion bloggerKeen on green, petrol jas, double breasted coat, double breasted jas, nike stefan janoski sneakers, destroyed jeans, destroyed denim, destroyed cropped jeans, scarfz.nl, sweater, & other stories, zara, monki, nike sneakers, bloesem, fashion is a party, fashion bloggerKeen on green, petrol jas, double breasted coat, double breasted jas, nike stefan janoski sneakers, destroyed jeans, destroyed denim, destroyed cropped jeans, scarfz.nl, sweater, & other stories, zara, monki, nike sneakers, bloesem, fashion is a party, fashion bloggerKeen on green, petrol jas, double breasted coat, double breasted jas, nike stefan janoski sneakers, destroyed jeans, destroyed denim, destroyed cropped jeans, scarfz.nl, sweater, & other stories, zara, monki, nike sneakers, bloesem, fashion is a party, fashion blogger

Vandaag was mijn “house warming” (tussen aanhalingstekens, anders klinkt het te chic, haha). Als ik dit typ is net iedereen de deur uit. Ik vond het heel erg gezellig, maar dat moment vlak nadat iedereen weg is, voelt een beetje leeg, stil en alleen. Herkennen jullie dat? Gelukkig ben ik natuurlijk niet alleen, maar met Bas. En vind ik de rust ook weer heerlijk. Lekker bloggen, een warme douche nemen en zo weer een beetje “tot mezelf” komen is fijn. Alleen het contrast is op een avond na zo’n dag erg groot.

Ik vind deze petrol jas fantastisch: klassiek, maar door de kleur vrij apart. Ik ben er heel erg blij mee, hij haalt een zwart/witte outfit helemaal op.

Ik draag:

ZARA zwart/witte sweater (hier kun je een look alike vinden)
Monki destroyed cropped jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike SB Zoom Stefan Janoski sneakers (kun je hier vinden)
Scarfz.nl sjaal (hier kun je er meer over lezen)
& Other Stories petrol jas (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties