logo
3 May 2015

Tropicalia

Gepost in mijn outfits

tropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebriltropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebriltropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebriltropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebriltropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebriltropicalia, puma tropicalia, bomberjack, h&m trend, mango broek, ray ban aviator mirror, fashion is a party outfits, all black, fashion blogger, mei, lente outfit, westergasfabriek, amsterdam, puma sneakers, ray ban zonnebril

Ik zou dit best elke dag aan willen: all black, met een goede bomber erop en toffe sneakers eronder. De bomber zal wellicht niet iedereen kunnen waarderen, maar ik vind ‘m geweldig. De PUMA sneakers zijn misschien wat toegankelijker voor jullie en perfect voor de meimaand, vind ik: nog niet open, maar wel lekker licht van kleur en met een subtiel tropisch printje.

Ik draag:

Primark zwart t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend metallic bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Tropicalia sneakers (kun je hier vinden)
Ray-Ban Aviator Mirror zonnebril (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties