logo
30 May 2015

Drooling days

Gepost in mijn outfits

drooling days, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, scarfz, sjaal, wintersjaal, zomersjaal, geruite sjaal, gele sjaal, little black dress, barefoot blonde hair, nike air max, geel, mei, nyx lipstick, arnhem, gesponsorde postdrooling days, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, scarfz, sjaal, wintersjaal, zomersjaal, geruite sjaal, gele sjaal, little black dress, barefoot blonde hair, nike air max, geel, mei, nyx lipstick, arnhem, gesponsorde postdrooling days, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, scarfz, sjaal, wintersjaal, zomersjaal, geruite sjaal, gele sjaal, little black dress, barefoot blonde hair, nike air max, geel, mei, nyx lipstick, arnhem, gesponsorde postdrooling days, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, scarfz, sjaal, wintersjaal, zomersjaal, geruite sjaal, gele sjaal, little black dress, barefoot blonde hair, nike air max, geel, mei, nyx lipstick, arnhem, gesponsorde post
drooling days, fashion blogger, fashion is a party, fashion is a party outfits, scarfz, sjaal, wintersjaal, zomersjaal, geruite sjaal, gele sjaal, little black dress, barefoot blonde hair, nike air max, geel, mei, nyx lipstick, arnhem, gesponsorde post

Is it just me, of worden jullie ook niet heel bij van het weer in mei? Ja, het had best erger gekund en er waren een paar mooie dagen, maar ‘een paar’ vind ik aan de schaarse kant voor de meimaand. Een sjaal was de afgelopen week dan ook geen overbodige luxe. In combinatie met blote benen in dit geval, want ik weiger serieus te gaan doen alsof het winter is.

Je bent vast niet vergeten dat ik laatst deze sjaal liet zien, toch? Drie keer raden waar de sjaal in deze outiftpost vandaan komt… Juist: ook van Scarfz! Ik kon geel weer eens niet weerstaan en vind het ideaal dat deze sjaal zo groot is, waardoor je hem op honderd en één manieren kunt dragen. Hoe je ‘m ook draagt: hij houdt je warm.

Omdat ik het zwarte jurkje in combinatie met mijn haar een beetje stijfjes vond, heb ik door de sneakers en de sjaal wat nonchalance toegevoegd.

Wat denk je ervan? Let me know!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties