logo
24 May 2015

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Golden

Gepost in beauty

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Golden, the body shop, the body shop honey bronze highlighting dome review, the body shop highlighting dome golden, the body shop highlighting dome swatches, the body shop honey bronze, the body shop highlighter, the body shop make-up, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

The Body Shop heeft voor deze zomer Highlighting Dome highlighters toegevoegd aan haar ‘Honey Bronze’ lijn. Volgens The Body Shop geven deze highlighters een natuurlijke, gezonde gloed. Ik probeerde de lichtste van de drie: Golden (een champagnetint).

Allereerst: de verpakking van deze highlighter vind ik origineel! De highlighter is een soort stick, maar dan niet lang en dun, maar kort en dik. Het lijkt me dat deze ‘Dome’ gemakkelijk rechtstreeks aan zal brengen op het gezicht.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Golden, the body shop, the body shop honey bronze highlighting dome review, the body shop highlighting dome golden, the body shop highlighting dome swatches, the body shop honey bronze, the body shop highlighter, the body shop make-up, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Dat doe hij ook wel, alleen ontdek ik gelijk: de Highlighting Dome combineert níet met foundation. Waar deze highlighter/bronzer perfect versmolt met mijn foundation en op een natuurlijke manier in mijn huid verdween zonder onzichtbaar te worden, zorgt de The Body Shop Highlighting Dome voor one big mess.

Het ligt aan het feit dat ik foundation draag, want als ik de highlighter swatch op mijn hand is er niets aan de hand en zie ik inderdaad een mooie champagnekleurige gloed verschijnen. Op mijn wangen benadrukt de highlighter echter alleen maar mijn foundation en laat hij deze onwijs vlekken. Wanneer ik – na het verplaatsen van mijn foundation door het aanbrengen van de highlighter- de foundation en highlighter samen weer netjes in mijn huid blend, zie ik van de highlighter niets meer terug en blend ik ‘m helemaal weg.

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Golden, the body shop, the body shop honey bronze highlighting dome review, the body shop highlighting dome golden, the body shop highlighting dome swatches, the body shop honey bronze, the body shop highlighter, the body shop make-up, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Sorry dat deze tekst een beetje lijkt op de tekst van de blogpost van vanochtend, maar: ik had voor- en nafoto’s gemaakt, alleen die hebben echt geen zin. Vóór het blenden van mijn foundation/highlighter zien mijn wangen er niet uit (daar had ik geen foto van gemaakt) en erna zie je niets meer van de highlighter (daar had ik wel een foto van gemaakt, maar als je er niets op ziet is die vrij nutteloos).

Ik heb de highlighter zowel met mijn vingers als met een kwast als rechtstreeks geprobeerd aan te brengen, maar ik werd er in alle gevallen een beetje hopeloos van. Als je geen foundation draagt, dan is deze highlighter prima, maar doe je dat wel, dan kan ik ‘m helaas niet aanraden. Ik ga ‘m nog wel eens gebruiken denk ik, maar dan wellicht in de zomer op een hete dag, als ik toch weinig tot geen foundation draag. Wellicht dat ik nog een post maak over één van de andere twee highlighters en dan geen foundation op doe (of misschien wel, zodat ik jullie alsnog het effect kan laten zien). Ik ben nu in ieder geval voorbereid!

De The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome Golden kost €10,- en is te koop bij The Body Shop. Je vindt ‘m hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties