logo
26 May 2015

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en Instant Glow Enhancer

Gepost in beauty

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en Instant Glow Enhancer, the body shop vitamin c, the body shop vitamin c glow boosting moisturiser, the body shop vitamin c instant glow enhancer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, the body shop vitamin c, the body shop moisturiser, the body shop vitamin c review, the body shop zomer 2015

Ik was even bang dat de nieuwe The Body Shop Vitamin C producten mijn geliefde The Body Shop Vitamin E producten hadden vervangen, maar ik vergiste me: Vitamin C is natuurlijk geen Vitamin E en de lijnen bestaan naast elkaar. Aan de Vitamin C lijn zijn nu twee nieuwe producten toegevoegd: de The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en Instant Glow Enhancer.

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en Instant Glow Enhancer, the body shop vitamin c, the body shop vitamin c glow boosting moisturiser, the body shop vitamin c instant glow enhancer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, the body shop vitamin c, the body shop moisturiser, the body shop vitamin c review, the body shop zomer 2015

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor je huid. The Body Shop raadt aan: eet citrusvruchten en avocado en drink veel water. En daarnaast: sport, slaap én gebruik het The Body Shop Vitamin C skin care regime.

Voor hun Vitamin C lijn maakt The Body Shop gebruikt van de camu-camu bes. Ik had nog nooit van deze vrucht gehoord, maar hij schijnt zestig keer zoveel vitamine C te bevatten als een sinaasappel!

De Glow Boosting Moisturiser is een gel cream moisturiser. Dat betekent dat het de textuur niet is als een crème, maar als een gel. De textuur is niet hetzelfde als die van de Vitamin E Aqua Boost Sorbet, maar hij deed me daar wel aan denken. Volgens The Body Shop geeft de moisturiser een healthy glow, een verfrissend effect en hydratatie.

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en Instant Glow Enhancer, the body shop vitamin c, the body shop vitamin c glow boosting moisturiser, the body shop vitamin c instant glow enhancer, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, the body shop vitamin c, the body shop moisturiser, the body shop vitamin c review, the body shop zomer 2015

Van de healthy glow zie ik niet zoveel terug (heb ik eerlijk gezegd nooit bij skin care), maar verfrissend is de moisturiser zeker. En die géúr. Ik ben verliefd op de geur. De moisturiser ruikt naar sinaasappel (wat ik niet helemaal begrijp, want er zat toch camu-camu bes in? – misschien ruikt camu-camu bes wel als sinaasappel) en die geur ruikt bij cosmetica al gauw erg chemisch, maar in dit geval niet. Elke keer dat ik ‘m aanbreng heb ik het gevoel in een fruitbadje te gaan, haha. Ook over zijn hydraterend vermogen ben ik tevreden. Mijn droge huid wordt erg blij van deze moisturiser.

Naast de Glow Boosting Moisturiser is de Instant Glow Enhancer nieuw in de Vitamin C lijn. Eerlijk gezegd wist ik in eerste instantie niet wat ik met dit product aan moest en nadat ik ‘m een tijdje gebruikt heb weet ik het eigenlijk nog steeds niet helemaal. De beschrijving zegt: ‘Geeft de huid een frisse roze blos en maakt haar fluweelzacht en glad. Gebruik de glow enhancer als laatste stap van je gezichtsverzorgingsritueel en als touch up gedurende de dag voor een gezonde teint’. Oké, dit product is er dus duidelijk één voor mensen die geen make-up op hun gezicht dragen, want je huidverzorging een touch up geven gedurende de dag? Dat gaat natuurlijk niet werken als je make-up draagt.

Ik heb de Instant Glow Enhancer geïnterpreteerd als een extra geconcentreerde moisturiser, die als een soort primer vóór je make-up functioneert. Ook dit product is oranje, maar niet doorzichtig oranje, zoals de moisturiser. De Glow Enhancer is écht oranje en dat klinkt fout, maar dat vind ik juist een plus. Als je ‘m uitsmeert over je gezicht lijk je namelijk niet oranje, maar compenseert het oranje net iets het grauwe in je gezicht. Ik vind het fijn dat de Instant Glow Enhancer voor nog wat extra hydratatie kan zorgen (daar heb ik er nooit genoeg van) en dat het product het beter doet onder make-up dan de moisturiser, maar ik vind het product niet genoeg toevoegen om ‘m opnieuw te kopen.

Conclusie: de The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser  (€26,- voor 25 ml.) vind ik een aanrader en is met name voor de zomermaanden heerlijk fris. De Instant Glow Enhancer (€23,- voor 25 ml.) combineert fijn met de moisturiser: erna make-up aanbrengen werkt dus beter dan make-up rechtstreeks over de moisturiser aanbrengen. Toch vind ik het effect en de voordelen van dit product te subtiel om ‘m echt aan te raden.

Beide producten zijn nu te koop bij The Body Shop filialen en hier in de webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties