logo
21 May 2015

TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette

Gepost in beauty

TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette, thebalm eyeshadow, thebalm eyeshadow palette, thebalm the make up spot, thebalm make-up, thebalm nederland, thebalm verpakking, nude palette, nude eyeshadow palette, beautyblog, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette review, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette swatches, fashion blogger, fashion is a party

TheBalm vind ik toch zo’n leuk merk! En eigenlijk komt dat – eerlijk is eerlijk – alleen maar door die grappige verpakkingen. Oké, kwalitatief is het merk ook goed, maar die verpakkingen zijn natuurlijk waarmee ze zich onderscheiden in de markt.

TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette, thebalm eyeshadow, thebalm eyeshadow palette, thebalm the make up spot, thebalm make-up, thebalm nederland, thebalm verpakking, nude palette, nude eyeshadow palette, beautyblog, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette review, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette swatches, fashion blogger, fashion is a party

Mijn nieuwste TheBalm aanwinst is het TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette. Een oogschaduwpalette met rustige, natuurtinten als bruin, beige en grijs, die goed gepigmenteerd zijn. Zoals de naam van het palette doet vermoeden zijn de oogschaduws allemaal mat. Ik ben blij dat het eens lekker grote pans zijn in dit palette! Dat vind ik fijn werken.

TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette, thebalm eyeshadow, thebalm eyeshadow palette, thebalm the make up spot, thebalm make-up, thebalm nederland, thebalm verpakking, nude palette, nude eyeshadow palette, beautyblog, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette review, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette swatches, fashion blogger, fashion is a party

Heel bijzonder zijn deze oogschaduws natuurlijk niet. Een ‘nude’ palette als deze hebben heel veel merken en matte oogschaduw ook. Maar zo’n leuke verpakking er omheen, dát hebben die merken dus weer niet.

TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette, thebalm eyeshadow, thebalm eyeshadow palette, thebalm the make up spot, thebalm make-up, thebalm nederland, thebalm verpakking, nude palette, nude eyeshadow palette, beautyblog, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette review, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette swatches, fashion blogger, fashion is a partyTheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette, thebalm eyeshadow, thebalm eyeshadow palette, thebalm the make up spot, thebalm make-up, thebalm nederland, thebalm verpakking, nude palette, nude eyeshadow palette, beautyblog, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette review, TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette swatches, fashion blogger, fashion is a party

Het TheBalm Meet Matt(e) Nude eyeshadow palette is bijvoorbeeld te koop bij The Make Up Spot, maar daar helaas momenteel niet op voorraad. Mocht je niet kunnen wachten: voor wat extra centen kun je ‘m bijvoorbeeld ook bestellen bij ASOS.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties