logo
12 June 2015

A Beautiful Life Soy Polish Remover

Gepost in beauty

A Beautiful Life Soy Polish Remover, a beautiful life nail polish, nail polish remover, nail polish remover soy base, soy polish remover, nagelriemen, nagellak remover, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Als je ziet wat er op het gebied van nagellak allemaal bedacht wordt, blijft nagellak remover daar eigenlijk bést een beetje op achter. Natuurlijk: een tijd geleden zijn de “removers met spons” op de markt gekomen, maar verder…

Daarom was mijn aandacht gelijk gevangen toen ik gisteren las over de ‘Soy Nail Polish Remover’ van A Beautiful Life. Zoals de naam doet vermoeden is dit een remover op basis van soja en inclusief essentiële oliën. Het ruikt heerlijk en werkt net zo goed als “gewone” remover.

Tenminste, dat schrijft Into The Gloss, die ik nu simpelweg aan het napraten ben. Ik heb de remover zelf nog niet geprobeerd namelijk, maar ik ben wel very interested. Alle beetjes die mijn nagelriemen minder doen uitdrogen helpen immers!

Zou jij de A Beautiful Life Soy Polish Remover kopen? Je kunt ‘m hier bestellen.

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties