logo
30 June 2015

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn

Gepost in beauty

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills unicorn, anastasia beverly hills liquid lipstick nederland, abh liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick review, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, barbie lipstick, paarse lipstick, felroze lipstick

Als ik één favoriet make-up merk zou moeten noemen, dan kies ik op dit moment voor Anastasia Beverly Hills. Ik vind de liquid lipsticks geweldig en ik word blij van het Instagram account van Norvina. Anastasia is duidelijk als een malle aan de weg aan het timmeren. Het is allang geen wenkbrauwmerk meer (alleen); ze maakt, samen met haar team, de mooiste make-up producten en het assortiment wordt alsmaar groter. Voor de zomer heeft ABH een speciale zomercollectie gelanceerd, waar onder andere twee nieuwe liquid lipsticks in zitten. Unicorn is er één van. Ik durf niet te zeggen of deze liquid lipsticks permanent in het assortiment blijven, maar ik verwacht eigenlijk van wel.

<title=”Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn / Fashion is a party”>Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills unicorn, anastasia beverly hills liquid lipstick nederland, abh liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick review, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, barbie lipstick, paarse lipstick, felroze lipstick

Ik vind Unicorn een goede naam voor deze lipstick. Hij is best wel een beetje fout. Barbie roze, maar ook een beetje paarsig. Echt een ‘fantasy land’ tintje. Ik word er erg blij van!

<title=”Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn / Fashion is a party”>Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills unicorn, anastasia beverly hills liquid lipstick nederland, abh liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick review, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, barbie lipstick, paarse lipstick, felroze lipstick

Unicorn brengt fijn aan, dekt helemaal top en is heel mat. Zoals je ziet heeft hij de neiging lijntjes (en eventueel droge velletjes) te benadrukken, maar daar ontkom je bij een mat lipproduct vrijwel niet aan.

Tot slot: hij blijft zitten als een kei. The liquid lipstick love continues… 

<title=”Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn / Fashion is a party”>Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick Unicorn, anastasia beverly hills, anastasia beverly hills liquid lipsticks, anastasia beverly hills unicorn, anastasia beverly hills liquid lipstick nederland, abh liquid lipstick, anastasia beverly hills liquid lipstick review, anastasia beverly hills liquid lipstick swatches, barbie lipstick, paarse lipstick, felroze lipstick

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick is te koop via anastasiabeverlyhills.com, maar op dit moment zijn er erg weinig kleuren op voorraad. Ook Unicorn is op dit moment uitverkocht. Echter, ze zullen allemaal aangevuld worden; je kunt het beste het Instagram account  also share some great 360 lace frontal wigs van ABH in de gaten houden voor updates over restocks. ABH liquid lipstick kost $20,- per stuk.

 

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties