logo
28 June 2015

ANNA’Sieraad

Gepost in mijn outfits

ANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieradenANNA'Sieraad, anna'sieraad arnhem, sieradenlijn, vintage sieraden, vintage armbanden, subtiele kettinkjes, gesponsorde post, fashion blogger, outfitpost, fashion is a party, mom jeans, barefootblondehair, gouden sieraden

Dit is hoe Bas mij het liefste ziet: in een jeans, simpel topje en op hakken. Voor mij voelt dat als een fijne basis, maar nog niet echt ‘af’. Vandaar dat ik deze outfit combineerde met drie vlechten, vintage-looking oorbellen en mijn nieuwe armbandje van ANNA’Sieraad.

ANNA’Sieraad is een sieradenlijn uit Arnhem, geïnspireerd op de oma van de eigenaresse: ‘ANNA is de naam van een prachtige, zelfstandige vrouw met een warm hart’. Alle sieraden zijn handgemaakt en prachtig om te combineren. Ik koos voor deze look voor één armbandje, omdat ik ‘m zo mooi klassiek vind en op deze manier het beste tot zijn recht vind komen.

De ANNA’Sieraad collectie bestaat uit armbanden en kettinkjes, met of zonder bedel. Ze zijn allen heel betaalbaar en daarmee ook erg leuk om kado te doen.

Vergeet ANNA’Sieraad niet te volgen op Instagram en Facebook, als de sieraden je aanspreken! Happy Sunday!

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties