logo
26 June 2015

Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1

Gepost in beauty

Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1, bb cream, bronzing cream, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bourjois bb bronzing cream 8-in-1, bourjois summer 2015, bourjois zomer 2015, bourjois zomercollectie, zomermake-up, zomerproducten

Bourjois brengt voor deze zomer een best een beetje een bijzonder product uit: een BB Bronzing Cream 8-in-1. Volgens Bourjois heeft deze crème acht functionaliteiten in één crème. Hier komen ze: een gebruind effect, egaliserend, glans, 24 uur hydratatie, onderhoudend voor je tint, een verfrissend effect, SPF 15 en een hoge weerstand. Wat ze met die laatste bedoelen? Ik heb geen idee. Misschien hebben ze er vitaminen ingestopt ;-).

De BB Bronzing Cream is er in twee tinten: één voor de lichtere en één voor de donkerdere huid. Vanzelfsprekend heb ik de eerste geprobeerd.

Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1, bb cream, bronzing cream, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bourjois bb bronzing cream 8-in-1, bourjois summer 2015, bourjois zomer 2015, bourjois zomercollectie, zomermake-up, zomerproducten

Helaas viel het effect me tegen. Eerlijk gezegd geloofde ik bij voorbaat ook al niet zo in de werking van dit product. Een BB Cream die je een tintje geeft, lijkt me eigenlijk gewoon een te donkere BB Cream. Sommige effecten moet je volgens mij niet in één crème willen stoppen.

Hoewel de BB Bronzing Cream me inderdaad een subtiel tintje geeft, vind ik hem zo goed als niet egaliserend helaas. Hydraterend kan ik ‘m ook niet noemen. Nee, ik vind deze bronzing cream jammer genoeg niet voor herhaling vatbaar.

Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1, bb cream, bronzing cream, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, bourjois bb bronzing cream 8-in-1, bourjois summer 2015, bourjois zomer 2015, bourjois zomercollectie, zomermake-up, zomerproducten

De Bourjois BB Bronzing Cream 8-in-1 is in principe vanaf juli te koop in Nederland voor €13,49. Bourjois wordt bijvoorbeeld verkocht bij Douglas en ICI Paris XL.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties