logo
9 June 2015

Bourjois Brow Natural en Brow Design

Gepost in beauty

Bourjois Brow Natural en Bourjois Brow Design, bourjois brow products, douglas, ici paris xl, bourjois nederland, bourjois brow natural review, bourjois brow design review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wenkbrauwmascara, wenbrauwpotlood

Sinds vorige maand heeft Bourjois nieuwe wenkbrauwproducten in het assortiment. Ik probeerde Brow Design (wenkbrauwmascara) in de kleur ‘Blond’ en Brow Natural (een soort wenkbrauwstift) in de kleur… juist: ‘Blond’.

Bourjois Brow Natural en Bourjois Brow Design, bourjois brow products, douglas, ici paris xl, bourjois nederland, bourjois brow natural review, bourjois brow design review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wenkbrauwmascara, wenbrauwpotlood
Bourjois Brow Natural en Bourjois Brow Design, bourjois brow products, douglas, ici paris xl, bourjois nederland, bourjois brow natural review, bourjois brow design review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, wenkbrauwmascara, wenbrauwpotlood

Op onderstaande foto zie je links de stift, rechts de mascara. Zoals je ziet is het precies dezelfde tint, ze zouden dus goed met elkaar te combineren moeten zijn. Ik vind de tint vrij warm, van mij had hij wel wat koeler gemogen.

Bourjois Brow Natural en Brow Design / Fashion is a partyBourjois Brow Natural en Brow Design / Fashion is a party

Op bovenstaande foto heb ik links (voor mij rechts) alleen de mascara aangebracht en rechts nog niets. Je ziet dat de kleur een stukje warmer is dan mijn natuurlijke wenkbrauwen. Toch vind ik de tint van de mascara er niet onnatuurlijk uitzien.

Bourjois Brow Natural en Brow Design / Fashion is a partyBourjois Brow Natural en Brow Design / Fashion is a party

Vervolgens heb ik links ook de stift aangebracht en rechts nog steeds niets. Zoals je ziet heb ik een vrij scherpe lijn getrokken: ik wilde goed testen hoe strak je met de stift kunt werken en hoeveel pigment de stift afgeeft. Echter, je kunt de stift ook subtieler aanbrengen, door minder hard te drukken (dan komt er minder vloeistof uit) en er als het ware wenkbrauwharen mee te tekenen (zoals je met een potlood ook zou kunnen doen). Wat dat betreft is het best een veelzijdig ding.

Echter, toen ik de andere kant (voor mij links) ging doen, had ik héél veel moeite met de stift. Geen idee hoe het kan, maar omdat ik de stift dan vanuit een andere positie aanbreng kwam er bijna geen vloeistof uit en aan die kant was het ook veel lastiger om precies te werken. Ik probeerde van alles: steeds ging het bij de voor mij rechterkant wel goed, maar bij de voor mij linkerkant niet.

Slecht vind ik ze niet, maar dit zijn niet mijn favoriete wenkbrauwproducten. Ik vind de stift het alles bij elkaar toch net niet helemaal en dat geldt eigenlijk ook voor de iets te warme tint van beiden. Hier kun je een full face foto zien waarop ik de producten heb gebruikt.

De Bourjois Brow Natural (stift) heeft een adviesprijs van €10,99 en de Bourjois Brow Design een adviesprijs van €10,49. Bourjois is te koop bij bijvoorbeeld Douglas en ICI Paris XL. Deze producten zijn niet in de webshop van beiden te vinden.

P.S. Iets heel anders: er staat weer een nieuwe behind the blog online.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties