logo
18 June 2015

DKNY x Pony

Gepost in fashion

DKNY x Pony, DKNY + Pony, sneakers, witte sneakers, pony sneakers, sarenza, leren sneakers, fashion is a party, fashion blogger, schoenen, damesschoenen, damessneakers, nieuwe schoenenDKNY x Pony, DKNY + Pony, sneakers, witte sneakers, pony sneakers, sarenza, leren sneakers, fashion is a party, fashion blogger, schoenen, damesschoenen, damessneakers, nieuwe schoenen

Sneakers van het merk Pony stonden al heel lang op mijn wishlist. Ik vind ze echt heel erg stoer! Toen ik via Sarenza zag dat Pony een samenwerking aan is gegaan met DKNY – waar deze pareltjes het eindresultaat van zijn – werd ik dan ook super enthousiast. Mijn favoriete detail: de leren veters.

Shop mijn DKNY x Pony sneakers hier:

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties