logo
5 June 2015

essence #secret party bronzing powder glow of my life

Gepost in beauty

essence #secret party bronzing powder glow of my life, essence #secret party, essence bronzing powder, bronzer, matte bronzer, highlighter, essence #secret party review, essence #secret party swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, essence limited edition

essence heeft weer een nieuwe limited edition collectie in de schappen liggen! Van juni tot half juli vind je ‘#secret party’ in de display. De eye catcher van de collectie is de bronzing powder met leuk slipperpatroontje. Hij heet glow of my life, is lekker zomers en ik ga ‘m aan je laten zien!

Het zal je al wel opgevallen zijn: mijn bronzing powder heeft de reis niet helemaal overleefd en één slipper is helaas niet meer heel. Sorry for that, maar het verandert natuurlijk niets aan de kwaliteit van de poeder.

essence #secret party bronzing powder glow of my life, essence #secret party, essence bronzing powder, bronzer, matte bronzer, highlighter, essence #secret party review, essence #secret party swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, essence limited edition

De bronzer zou rondom de slippertjes mat zijn, de slippertjes zelf zijn glanzend. Echter, ik spot toch ook een lichte shimmer in de bronzer buiten de slippertjes om. Dat maakt wat mij betreft niet uit, want als je met een kwast door de bronzer gaat, neem je toch ook de shimmer in de slippertjes mee. Conclusie: deze bronzer is glanzend.

Het is moeilijk om de bronzer te swatchen: met een vinger krijg je er stroef product vanaf. Echter, met een kwast krijg je wél genoeg product op je kwast.

essence #secret party bronzing powder glow of my life, essence #secret party, essence bronzing powder, bronzer, matte bronzer, highlighter, essence #secret party review, essence #secret party swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, essence limited edition

glow of my life lijkt in de verpakking wat bruiner en donkerder dan hij op de huid is: je kunt er rekening mee houden dat hij een stukje warmer en lichter is dan hij in de verpakking lijkt.

essence #secret party bronzing powder glow of my life, essence #secret party, essence bronzing powder, bronzer, matte bronzer, highlighter, essence #secret party review, essence #secret party swatches, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, essence limited edition

Tja, deze bronzer is eigenlijk alleen bijzonder door de slippertjes. Maar wat maakt het uit, want die slippertjes zíjn gewoon leuk (vind ik). Verder is de bronzer niet erg onderscheidend, maar gewoon prima.

essence #secret party bronzing powder glow of my life kost slechts €3,59.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties