logo
23 June 2015

essence #secret party kabuki brush brush-tastic

Gepost in beauty

essence #secret party kabuki brush, essence #secret party, essence #secret party kabuki brush, bronzerkwast, make-up kwast, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence kwast, essence #secret party review, essence #secret party bronzer, essence #secret party swatches

Make-up kwasten van de drogist zijn meestal niet echt om over naar huis te schrijven (is mijn ervaring), maar er zijn zeker uitzonderingen en ik heb het idee dat die van essence en Catrice steeds beter worden. In de essence #secret party collectie zit een grote (met de nadruk op grote!) kabuki brush die ik geprobeerd heb.

De kwast hoort een beetje bij de bronzer uit de #secret party collectie denk ik, want op de verpakking lees ik dat de kwast bedoeld is voor bronzer. Maar -zoals essence zelf ook schrijft- je kunt de kwast eigenlijk voor elk poeder gebruiken. Voor bronzer vind ik ‘m erg groot, de meeste kwasten voor gezichtspoeder zijn zelfs nog kleiner: zo’n grote kabuki als deze heb ik niet in mijn collctie. In eerste instantie dacht ik dan ook dat de kwast zeker niet ideaal zou zijn voor het aanbrengen van bronzer, maar dat viel me erg mee: als je op het midden van de kwast wat poeder “oppakt”, dan kun je met de buitenkant van de kwast de bronzer gelijk mooi blenden. Je kunt het poeder heel “losjes” aanbrengen met deze kwast, wat juist bij bronzer fijn kan zijn: daarbij wil je geen harde lijnen of een overdaad aan bruin.

essence #secret party kabuki brush, essence #secret party, essence #secret party kabuki brush, bronzerkwast, make-up kwast, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence kwast, essence #secret party review, essence #secret party bronzer, essence #secret party swatches

Hoewel je (natuurlijk) wel voelt dat het niet de haren van MAC zijn, vind ik de kwast prima aanvoelen. De haren zijn niet irriterend of iets dergelijks en vallen niet uit (al heb ik de kwast nog niet gewassen, dus ik weet nog niet of er dan eventueel wel sprake van uitval is). Juist omdat de kwast zo groot is, kan deze een aanwinst zijn voor je stash, omdat je waarschijnlijk nog niet zo’n grote kabuki hebt. Mocht je ‘m voor bronzer toch iets te lomp vinden, dan kun je er altijd nog een matterende poeder over je hele gezicht mee aanbrengen.

essence #secret party kabuki brush, essence #secret party, essence #secret party kabuki brush, bronzerkwast, make-up kwast, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, essence kwast, essence #secret party review, essence #secret party bronzer, essence #secret party swatches

De essence #secret party collectie is nog verkrijgbaar tot en met half juli bij Kruidvat, zolang de voorraad strekt. De kabuki brush brush-tastic kost €4,59.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties