logo
8 June 2015

Freedom Makeup

Gepost in beauty

Freedom Makeup, freedom make-up london, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, makeup revolution, freedom makeup nederland, make-up merk, beauty dupes, make-up dupe, nars dupe, beautynieuws, budget beauty, budget make-upFreedom Makeup, freedom make-up london, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, makeup revolution, freedom makeup nederland, make-up merk, beauty dupes, make-up dupe, nars dupe, beautynieuws, budget beauty, budget make-upFreedom Makeup, freedom make-up london, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, makeup revolution, freedom makeup nederland, make-up merk, beauty dupes, make-up dupe, nars dupe, beautynieuws, budget beauty, budget make-up

Ruim een jaar geleden schreef ik over het budget vriendelijke make-up merk Makeup Revolution. Sindsdien heeft dit merk ontzettend naam gemaakt in Nederland. Vorige maand werd zelfs bekend dat het bij Kruidvat en Etos verkocht zal gaan worden.

De makers van Makeup Revolution hebben deze maand een nieuw zusje gelanceerd: Freedom Makeup. Wat precies het verschil is tussen Makeup Revolution en Freedom Makeup weet ik niet zo goed, maar wat de overeenkomst is wel: duuupes! Ook is Freedom Makeup lekker budget vriendelijk, net zoals Makeup Revolution.

Ben je benieuwd naar de producten van Freedom Makeup? Bestellen kan in de webshop en volgen kan bijvoorbeeld via Instagram.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties