logo
23 June 2015

GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas

Gepost in beauty

GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatchesGOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatches

Nieuw van GOSH: het 9 Shades Eye Palette. Er zijn drie verschillende kleurvarianten van dit palette, geïnspireerd op New York, LA en Vegas. Het palette dat ik heb heet To play in Vegas en is het meest kleurrijk van de drie. Leuk, het was lang geleden dat ik met zo’n fel palette aan de slag ging!

GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatches

De negen kleuren hebben een prima textuur en zijn goed gepigmenteerd, zoals je op bovenstaande swatches kunt zijn. Al zit er wel wat onderling verschil in. De gele vind ik bijvoorbeeld niet zo fel als ik gehoopt had. Ook lichtblauw liet te wensen over. Over de andere kleuren ben ik meer te spreken.

GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatchesGOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatches

Eenmaal aangebracht op het ooglid vind ik de kleuren fletser uitvallen dan wanneer ik ze swatch. Vooral van geel en lichtblauw is dus vrij weinig meer te zien. Ik probeerde in eerste instantie om lichtblauw nat te maken (voor een intenser resultaat) en hier een eyeliner mee te creëren, maar dat lukte niet: het bleef een flets lijntje en na lijn over lijn trekken was de kleur weliswaar intens, maar begon mijn lijn te “barsten” en heb ik er maar gewoon zwart overheen gegooid. Sowieso kreeg ik door de fletse kleuren op mijn ooglid echt de neiging om te compenseren met zwart.

GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatchesGOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas, GOSH cosmetics, gosh 9 shades eye palette, gosh 9 shades eye palette to play in vegas, fashion blogger, fashion is a party, gosh oogschaduw, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas swatches, GOSH 9 Shades Eye Palette To play with in Vegas review, gosh 9 shades eye palette review, gosh 9 shades eye palette swatches

Conclusie? Ik word vrolijk van hoe het palette eruit ziet, vind ‘m niet slecht, maar ik had beter verwacht. Als je er zo fel uitziet als To play in Vegas, dan moet je ook zo fel zíjn, vind ik.

GOSH 9 Shades Eye Palette To play in Vegas kost €12,99 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties