logo
21 June 2015

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black

Gepost in beauty

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, budget eyeliner, kruidvat, gosh cosmetics

GOSH komt dit seizoen onder andere met nieuwe eyeliners: de GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner in negen verschillende kleuren, van turquoise tot zwart. Ik laat jullie vandaag de laatste zien: GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black.

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, budget eyeliner, kruidvat, gosh cosmetics

Liquid eyeliners lijken een beetje “uit”: de laatste tijd is het vooral felt tip wat de klok slaat. Ik ben juist super fan van liquid eyeliners en kan met deze eyeliner dan ook heel goed uit de voeten. Hij werkt precies en je kunt er zowel dunnere als dikkere lijnen mee trekken. Ook is de eyeliner echt zwart. Ik kan geen puntje van kritiek bedenken en ben eigenlijk heel benieuwd geworden naar de andere kleuren. Leve de liquid!

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, budget eyeliner, kruidvat, gosh cosmeticsGOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black, gosh xtreme liquid gel eyeliner, GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, liquid eyeliner, felt tip eyeliner, budget eyeliner, kruidvat, gosh cosmetics

GOSH Xtreme Liquid Gel Eyeliner Black kost €8,79 (ik snap overigens niet zo goed de ‘gel’ in de naam…). GOSH is alleen te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties